Клініки сексології в Києві (метро Лук'янівська) (відкриті по нед. клініки)

6,0
Фильтр: (Знайдено 4 клініки)
Знайдено 4 клініки

Сб Нед
Сортировка
Єлизавета Романівна
Хороша клініка, лікарі дійсно дотримуються всіх норм. Мені сподобалося!
Богдан П.
В клинике хороший и приветливый персонал.
Тетяна Мельничук
Практично нічого не чекала, все швидко, все супер.
Микола О.
Тривалий час страждав від безсоння. Багато куди звертався, але особливо мені нічого не допомагало, поки що випадково не почул про комплекс Ренесанс Київ. Звернувся сюди вперше, і результат з'явився буквально за лічені дні.
в клініці 1 сексолог
Київ вул. Січових Стрільців 5 А
м.Почтовая площадь 21 25 м.Площадь Независимости 19 25 м.Лукьяновская
У клініці РЕНЕСАНС-КИЇВ, працюють висококваліфіковані психіатри, наркологи, психотерапевти та психологи, які спеціалізуються на лікуванні складних психічних розладів і залежностей. Лікарі проводять всебічне обстеження, розробляють персоналізовані програми лікування, що включають сучасні методики медикаментозної терапії та психотерапії. Ми надаємо допомогу при депресії, тривожності, шизофренії, біполярному розладі, алкогольній, наркотичній і ігровій залежності, а також кризових станах. Приймає лікар: Саглаева Татьяна Сергеевна
  • Сімейна консультація сексолога 60 хв. 2 200
  • Консультація сексолога 60 хв. 1 300
  • дивитися весь прайс
6,1
Відділення клініки "Гармонія здоров'я" на правому березі має широку спеціалізацію, займається діагностикою та лікуванням патологій у всіх сферах медицини. Філія працює з 2014 року. Фахівці клініки надають такі послуги: масаж різних видів; лабораторні аналізи: сечі; крові; спермограма; копрограма; ультразвукова діагностика; післяопераційна реабілітація; виявлення онкологічних захворювань.
  • Консультація сексопатолога 970
  • дивитися весь прайс
Київ вул. Кудрявська, 31/33 , Воздвиженка
м.Лукьяновская м.Золотые ворота м.Контрактовая площадь
Клініка "Доступний доктор" — багатопрофільний медичний заклад на Лук'янівці. Основні послуги, які надаються в клініці, — ультразвукова діагностика, гастроскопія, гінекологія, ендокринологія, дерматологія, кардіологія, ортопедія і травматологія, терапія, урологія. Також в клініці проводяться пластичні операції.
4,3
Київ вул. Герцена, 17/25
м.Лукьяновская 16 7 м.Дорогожичи 21 8 м.Тараса Шевченко 41 14
Спеціалізацією «Клініки Апаратної Косметології» СіАйСі є естетична медицина. Центр спеціалізується на проведенні діагностичних, фізіотерапевтичних, гінекологічних процедур. Клініка забезпечена сучасною апаратною базою для виконання всіх процедур (техніка COMPEX, VIDA, Medilab тощо). Персонал гарантує пацієнтам повну анонімність.