Лікування неврозів в Києві (метро Хрещатик)

Можливо, вас цікавлять лікарі психотерапевти біля зуп. метро Хрещатик
7,0
Фильтр: (Знайдено 6 клінік)
Знайдено 6 клінік

Сб Нед
Сортировка
Довготелес Светлана Николаевна
Консультацією задоволена. Хороший спеціаліст.
Пісклов Віктор Віталійович
Михайлов Дмитро Юрійович
Прийом був корисним
В июле 2021 года делала блефаропластику в клинике Олега Колибабы. Операцию проводила Численко Наталья Петровна. Операция прошла успешно, без осложнений. В настоящий момент я уже могу оценить результат и он, как говорится, на лицо. Я очень благодарна профессиональному подходу и МАСТЕРСТВУ пластического хирурга, которая помогла мне решить проблему на очень высоком уровне. Также хочу поблагодарить анестезиолога и медсестру, которая ухаживала за мной после операции. ОЧЕНЬ внимательное отношение к пациентам. В клинике я на начальном этапе получила исчерпывающую консультацию, что позволило мне сделать правильный выбор, и также после операции врач продолжает меня наблюдать. Огромное спасибо Вам, Наталья Петровна. Я очень довольна результатом. И если будет необходимость, однозначно обращусь в эту клинику.
Клініка Олега Колібаби — це сучасна хірургічна допомога, представлена висококваліфікованою командою лікарів. Основні напрямки — пластична хірургія, гінекологія, урологія, косметологія і дерматологія. Спеціалісти на вищому рівні проводять ринопластику, збільшення грудей, блефаропластику, септопластику, пересадку волосся і ін. пластичні операції.
Київ вул. Трьохсвятительська, 5/1 А (оф. 306)
м.Площадь Независимости 7 5 м.Почтовая площадь 11 2 м.Крещатик 10 15
Центр практичної та прикладної психології "Айгор" спеціалізується на наданні психологічної допомоги та підтримки людям, що страждають від депресії, панічних атак, психотравм, розладів харчової поведінки, підвищеної тривожності, фобій і страхів, психосоматичних захворювань. У штаті центру кваліфіковані фахівці, кандидати психологічних наук.
6,2
Київ вул. Круглоуніверситетська, 3/5
м.Театральная 12 15 м.Крещатик 11 4
Поліклініка широкого профілю "Здорова сім'я" працює більше 15 років. Лікарі вищої категорії і весь персонал клініки налічує 24 фахівця, всі мають за плечима багаторічний досвід у лікуванні різних захворювань.
Київ Боричів узвіз, 5 (студія психотерапії "АТМАН")
м.Почтовая площадь 2 1 м.Крещатик 22 10 м.Золотые ворота 22 12
Спеціалізована установа "Приватний кабінет психотерапевта Козачина Є. В." надає психотерапевтичну допомогу при емоційних і фізичних порушеннях людини.
  • Лікування неврозів
  • дивитися весь прайс
Київ пр. Шевченка, 4 (каб. 25)
м.Площадь Независимости 3 2 м.Золотые ворота 9 8 м.Крещатик 7 7
Приватний діагностичний і лікувальний кабінет доктора Нестерова Р.В. спеціалізований на ранній діагностиці онкології і передраковий стан. Прийом веде лікар першої категорії кваліфікації.
Київ вул. Хрещатик, 7/11 (каб. 306)
м.Площадь Независимости 7 7 м.Крещатик 7 7 м.Золотые ворота 16 4
Центр системної терапії "Баста" надає професійну психологічну та психотерапевтичну допомогу. Прийом пацієнтів здійснює лікар-психіатр, психолог, психотерапевт.