Сторінка 2. Консультація маммолога-онколога в Києві

6,0
Знайдено 43 клініки

Ірина
Лікар гінеколог Хурса дуже професійна. Видаляла мені поліпа. Все пройшло чудово. Я задоволена
Яна Гудима
Дуже гарна клініка, а особливо, лікар Бондарук Сергій Іванович. Дуже чуйний і професіонал у своїй справі лікар від Бога. Більше б таких лікарів. Дякую Вам від щирого серця!!!
Альона
Все сподобалось, відмінна фахівець. Розпитала, обстежила, надала поради і рекомендації. Які почали допомагати уже за декілька днів. Окремо можу виділити уважність фахівця, вона відповіла на всі запитання. Усім задоволена! Дякую!
Мама
Мені дуже сподобався професійний, позитивний підхід. Я прийшла з діагнозом, після відвідин, іншої клініки. Лікар Лікар запевнив мене, що все буде добре. Після обстеження, фахівець спростувала попередній діагноз, пояснивши чому. Дякую!
6,2
Київ вул. Старонаводницька, 13 (прим. 126 В в бук.А, секція Д)
м.Печерская 6 5 м.Зверинецкая 14 10 м.Дворец Украина 31 17
Медичний центр «Здравиця» — це сучасна клініка сімейної медицини, що поєднує діагностику, ендоскопію, малоінвазивної хірургію і травматологію, естетичну косметологію і фізіотерапію. Консультативне відділення включає сімейну терапію, педіатрію, кардіологію, неврологію, ендокринології, акушерство та гінекологію, урології, отоларингологію, офтальмологію і гастроентерологію. Тут представлені кваліфіковані фахівці, що ведуть лікування широкого спектру захворювань.
6,1
Відділення клініки "Гармонія здоров'я" на правому березі має широку спеціалізацію, займається діагностикою та лікуванням патологій у всіх сферах медицини. Філія працює з 2014 року. Фахівці клініки надають такі послуги: масаж різних видів; лабораторні аналізи: сечі; крові; спермограма; копрограма; ультразвукова діагностика; післяопераційна реабілітація; виявлення онкологічних захворювань.
  • Консультація мамолога-онколога 890
  • Консультація повторна мамолога-онколога 720
6,1
Київ вул. Левка Лук'яненка, 14
м.Минская 7 3 м.Оболонь 16 4
Клініка "Діамед-експрес" надає комплексну лікарську допомогу з 1998 року. Широкий перелік послуг і якісне обслуговування — пріоритети клініки.
  • Первинна консультація онкохірурга (бесіда, збір скарг, анамнезу, огляд, визначення програми обстеження та лікування) 750
  • Повторна консультація онкохірурга (звернення протягом місяця за результатами обстеження, контроль лікування) 650
6,0
Київ вул. Платона Майбороди, 8
м.Дорогожичи 24 6 м.Лукьяновская 19 8
Сучасний спеціалізований медичний заклад Інститут планування сім'ї (IPF) займається питаннями репродуктивної медицини, лікуванням жіночого і чоловічого безпліддя, поєднуючи практику і науково-дослідну діяльність.
  • Консультація лікаря онколога мамолога 1 200
  • Повторна консультація лікаря онколога мамолога 950
Київ вул. Сирецька, 32 , Куренівка
м.Сырец 36 9 м.Почайна 43 16
Амбулаторно-хірургічна клініка «Леомед» розташована в центрі на Подолі. Спеціалізація медзакладу — оперативна терапія за системою «хірургія 1 дня». Компонентами структури медустанови є: консультаційні та маніпуляційні кабінети, діагностичне відділення, операційний блок амбулаторного хірургічного втручання, палати обслуговування у денному стаціонарі.
Працює з
Пн: 08:00-19:00 Вт: 08:00-19:00 Ср: 08:00-19:00 Чт: 08:00-19:00 Пт: 08:00-19:00 Сб: 09:00-18:00
Київ вул. Олени Пчілки, 4
м.Позняки 27 8 м.Харьковская 34 8
Багатопрофільний діагностичний центр «ВІП ТЕСТ» спеціалізується на діагностиці і лікуванні інфекційних та запальних процесів. За роки свого існування він значно удосконалив свою діагностичну базу.
Київ вул. Волоська, 50/38 (вхід з боку вул. Введенській)
м.Контрактовая площадь 7 3 м.Тараса Шевченко 10 5
Багатопрофільна клініка "Моя сім'я" спеціалізується на проблемах гінекології та урології, виконує діагностику та лікування різних захворювань за 17 основними напрямками. У штаті клініки є гінеколог, уролог, ендокринолог, психіатр-психотерапевт, невропатолог, кардіолог, гастроентеролог, дерматолог, педіатр, ортопед-травматолог, дитячий психоневролог, масажист. Це досвідчені фахівці, деякі мають науковий ступінь.
Добробут
Київ вул. Мишуги, 12
м.Позняки 7 1
Новий підрозділ медустанов мережі «Добробут» під назвою «Поліклініка для дорослих на Лівому березі» відкрилася 7 грудня 2011 року. Заклад має вищу категорію акредитації. За 2 найбільш затребуваними напрямами - терапевтичному і гінекологічному - прийом ведуть кілька кабінетів одночасно. Напрями отоларингології, урології та невропатології мають процедурні кабінети.
4,7
  • Онлайн консультація провідного лікаря-хірурга-онколога (мамолога) 1 650
4,7
Київ вул. Квітки Цісик, 5 Б
м.Академгородок 15 40
Багатопрофільний медичний центр «ЛЕЛЕКА» - це сучасний лікувальний заклад, який надає спеціалізовану висококваліфіковану медичну допомогу за напрямками: гінекологія, ведення вагітності, пологи, неонатологія та педіатрія.
  • Онлайн консультація лікаря-хірурга-онколога (мамолога) 1 190
  • Онлайн консультація провідного лікаря-хірурга-онколога (мамолога) 1 650