Сторінка 3. Діагностика гепатиту В в Києві (Дарницький район) (відкриті по сб. клініки)

6,0

Сб Нед
Моцна Тетяна Сергіївна
Дякую за гарний прийом , лікар сподобався! Рекомендую всім .
Шевченко Олеся Миколаївна
Наталья
Наблюдаюсь у Виталия Юрьевича с 2003 года. Специалист от Бога! Очень внимательный, все разложит по полочкам и предложит лечение. Доктор знает ответы на все вопросы)) Кстати, очень удобно, в их клинике медсестры делают уколы, ванночки и т.д. и даже медикаменты есть. Одним словом, профессионализм и сервис на высшем уровне. За адекватную стоимость услуг, что тоже важно.
Аника
Я в этой клинике наблюдаюсь 10 лет. Великолепный грамотный доктор, которому доверяю . Внимательный и доброжелательный персонал Всем рекомендую доктора и клинику.
МедЛаб, мережа лабораторій
3,0
Київ вул.Гмирі,14-б
м.Позняки 17 5 м.Осокорки 19 5
Київ вул. Драгоманова, 17 , Позняки
м.Харьковская 21 5 м.Позняки 18 6
Гінекологічний медичний центр "Атланта" спеціалізується в області жіночого репродуктивного здоров'я, займається лікуванням і діагностикою захворювань.
  • Вірус гепатиту В (Австралійский антиген HBsAg) ML 460
Київ вул. Єлизавети Чавдар, 8 , Позняки
м.Осокорки 12 10 м.Позняки 17 4
Добродій — клініка для всієї сім'ї, яка надає послуги висококваліфікованих лікарів різних спеціальностей, лабораторне та інструментальне обстеження. Доступна послуга виклику лікаря додому, оформлення довідок. Для вакцинації використовуються вакцини лідерів світового ринку вакцин Glaxo Smith Kline (GSK), Sanofi-Aventis.
  • Тест на гепатит В 100
ADONIS
Київ пр-т Петра Григоренка, 22/20
м.Позняки 17 7
Лікувально-діагностичний центр ADONIS (Адоніс) на Позняках пропонує широкий спектр медичних послуг для дорослих і дітей. З дітьми в медустанові працюють такі лікарі: алерголог, гастроентеролог, анестезіолог, гінеколог, кардіоревматолог, педіатр, офтальмолог, пульмонолог, ендокринолог та інші. Дорослі можуть записатися на прийом до сімейного лікаря.
ADONIS
Київ наб. Дніпровська, 26 Г , Осокорки
м.Осокорки 1 1 м.Славутич 15 5
Стоматологія «Адоніс» — філія мережі медичних центрів, спеціалізується на проведенні всебічного лікування зубів і відновлення жувальних функцій. У клініці працюють стоматологи високої кваліфікації.