Сторінка 9. Цитологічні дослідження в Києві

Знайдено 228 клінік

Сб Нед Цілодобово
Наталия
Благодарю вас за огромную проделанную работу и прекрасный результат! Вы сотворили чудо, чудо в квадрате)))
Очень хочу поблагодарить Сиренко Веру Юрьевну за её работу. По совету подружки (тоже в своё время лечилась у неё) я обратилась в ИРМ. Это первоклассный специалист, а я имею с кем сравнивать (были неоднократные безуспешные попытки забеременеть) и просто добрый, отзывчивый человек! Её профессионализм, её многолетний опыт работы, подсказали правильное решение и в результате я дала миру две новые жизни! СПАСИБО, Вера Юрьевна, за счастье быть МАМОЙ этих малышей, за радость от возможности вкладывать в них самое лучшее, что есть у меня, за возможность наблюдать за ними, дарить им свою нежноть, тепло, заботу. Извините, пожалуйста, может я чересчур эмоционально...
Лера
Ирина Дмитриевна прекрасный доктор. Переживает за каждого пациента, несмотря на гипер насыщенный график работы. Индивидуальный подход, и только положительный настрой.спасибо Вам за все!
Олександра Вороніна
Побувала у проктолога, не тому що припекло, а тому що у знайомої (36 років), в «тому самому місці» виявили ракову пухлину і стало дуже страшно. З приводу прийому та огляду: безумовно ніяково, не дуже приємно, але і не боляче, доктор привітний, по ходу все пояснив. На щастя геморою в мене не виявили, так що про лікування нічого сказати не можу. Приємно те, що при відсутності проблеми лікар не став нав'язувати свої процедури, порадив налагодити травлення та підказав дієту. Клініка залишила хороше враження.
Київ вул. Багговутівська, 1 (територія Київської обласної лікарні)
м.Дорогожичи 20 6 м.Лукьяновская 23 8
Інститут Репродуктивної Медицини - медустанова, де надаються послуги з діагностики, попередження та лікування патологій гінекологічної та урологічної сфери. Клініка володіє широким спектром сучасних технологій для терапії безпліддя у чоловіків і жінок.
4,4
Київ вул. Саксаганського 60
м.Вокзальная 39 15 м.Демеевская 56 19 м.Олимпийская 59 16
Приватний хірургічний кабінет Олексія Орлова надає лікувально-діагностичні послуги в області проктології, хірургії та ендоскопії амбулаторно та вдома у пацієнта.
  • Цитологічні дослідження 100