Сторінка 7. Цитологічні дослідження в Києві (відкриті по сб. клініки)

Ірина
Хочу висловити щиру подяку Кравчук Оксані Миколаївні! Це надзвичайно кваліфікована, уважна та чуйна лікар.Її доброзичливе ставлення та підтримка була для мене дуже важлива.Я безмежно вдячна Оксані Миколаївні за її майстерність, турботу та людяність. Рекомендую як висококласного фахівця та чудову людину!
Гаврилюк Людмила Василівна
Ігнатов Семен Володимирович
Веремій Ірина Вікторівна
Київ вул. Петрицького, 17 (ЖК "Відпочинок")
м.Святошин 14 10 м.Житомирская 18 6
Медичний центр "МедЛена" - центр лікувально-діагностичного і консультативного профілю, спеціалізується на комплексній програмі обстеження і лікування в області жіночого і сімейного здоров'я, включаючи суміжних фахівців.
  • Цитологія 290
Київ вул. Драгоманова, 17 , Позняки
м.Харьковская 21 5 м.Позняки 18 6
Гінекологічний медичний центр "Атланта" спеціалізується в області жіночого репродуктивного здоров'я, займається лікуванням і діагностикою захворювань.
  • ПАП-тест класичний (скло) - цитологія 330
  • ПАП-тест методом рідинної цитології 490
  • ПАП-тест методом рідинної цитології+ мікроскопічний аналіз виділень 590
Київ вул. Алма-Атинська, 39 А
м.Лесная 59 12 м.Черниговская 49 11
Медичний центр «Верітас» надає пацієнтам послуги за такими напрямами: сімейна медицина, неврологія, терапія, гінекологія, акушерство, наркологія, нетрадиційна медицина, реабілітологія, фізіотерапія, бальнеологія, косметологія, лабораторна діагностика, УЗ-діагностика.
  • Цитологічні дослідження от 200
6,7
Київ вул. Левка Лук’яненка 21, корп.14
р.Оболонский
Еншуріа Медікал — це місце, де сімейна медицина виходить на новий рівень. Тут вас зустрінуть досвідчені лікарі, сучасне обладнання та щире прагнення допомогти. Ми піклуємося про кожного члена вашої родини — професійно, доступно і з турботою.
  • Пакет - Інфекції, що спричиняють сепсис (E. coli, Klebsiella pneumoniae, S. aureus,Staphylococcus epidermidis, Enterococcus faecalis, Enterococcus faecium, Acinetobacter baumannii, Stenotrophomonas maltophilia, Pseudomonas aeruginosa, Candida albicans, Ca 3 900
  • Пакет Бактеріальний вагіноз plus (збудники хвороб жіночого здоров’я Lactobacillus spp.,Gardnerella vaginalis, Atopobium vaginae, Bacterial vaginosis-associated bacteria 2- BVAB2, Bacteriodes fragiliis -BF, Megasphaera Type1-Mega1, Mobiluncus spp - Mob). 1 600
  • «Біоценоз урогенітальний» (збудники хвороб жіночого здоров’я Lactobacillus spp,Gardnerella vaginalis, Atopobium vaginae, Bacterial vaginosis-associated bacteria 2-BVAB2, Bacteriodes fragiliis –BF, Megasphaera Type 1-Mega 1, Mobiluncus spp-Mob); Mycoplasma 2 200
  • «Біоценоз урогенітальний +ІПСШ» (збудники хвороб жіночого здоров’я Lactobacillus spp, Gardnerella vaginalis, Atopobium vaginae,Bacterial vaginosis-associated bacteria 2-BVAB2,Bacteriodes fragiliis –BF,Megasphaera Type 1-Mega 1,Mobiluncus spp-Mob); Mycopla 2 800
  • «Біоценоз урогенітальний у чоловіків» (Lactobacillus spp, Gardnerella vaginalis, Atopobium vaginae, Bacterial vaginosis-associated bacteria 2-BVAB2, Bacteriodes fragiliis –BF, Megasphaera Type 1-Mega 1 , Mobiluncus spp-Mob); Mycoplasma hominis, Mycoplasma 2 800
Київ, вул. Анни Ахматової, 46
м.Позняки 21 5 м.Осокорки 18 6
6,7
Київ вул. Юлії Здановської, 46/1, офіс 1132
м.Выставочный центр 15 5 м.Ипподром 18 7 м.Васильковская 24 5
  • Аналіз сечі загальний (аналізатор + мікроскопія осаду) (Вінниця, Чернівці, Одеса, Миколаїв, Хмельницький) 260
  • Пакет № 129.2 Цервікальний комплекс №2 (ПАП-тест (рідинна цитологія) та мікроскопія мазка за критеріями Hay-Ison) 1 050
  • Пакет №129.1 Цервікальний комплекс №1 (ПАП-тест (класичний) та мікроскопія мазка за критеріями Hay-Ison) 850
  • Бакпосів. Кров. Антибіотикограма з МІК (у разі виявлення мікрофлори) BD Phoenix (США) СП преаналітика 1 400
  • Бактеріальний вагіноз ПЛР(10) (у/г зішкріб, Real-time) (кількісне визначення: Lactobacillus spp., Gardnerella vaginalis, Atopobium vaginae; в якісному форматі: Megasphaera (Type 1), Bacteroides fragilis, Bacterial vaginosis–associated bacteria 2, Mobilunc 1 960
6,2
Київ вул. Круглоуніверситетська, 3/5
м.Театральная 12 15 м.Крещатик 11 4
Поліклініка широкого профілю "Здорова сім'я" працює більше 15 років. Лікарі вищої категорії і весь персонал клініки налічує 24 фахівця, всі мають за плечима багаторічний досвід у лікуванні різних захворювань.
Київ вул. Щербаківського, 42
м.Нивки 11 5 м.Сырец 35 15
Медичний центр Medelveys (Медельвейс) на Щербаківського — клініка, яка спеціалізується на наданні широкого спектру послуг. У центрі можна записатися на прийом до андролога, гінеколога, гастроентеролога, сімейного лікаря, уролога, невролога, дерматолога, кардіолога і іншим лікарям.
Київ вул. Багговутівська, 1 (територія Київської обласної лікарні)
м.Дорогожичи 20 6 м.Лукьяновская 23 8
Інститут Репродуктивної Медицини - медустанова, де надаються послуги з діагностики, попередження та лікування патологій гінекологічної та урологічної сфери. Клініка володіє широким спектром сучасних технологій для терапії безпліддя у чоловіків і жінок.
Київ пр-т Голосіївський, 130/57
м.Выставочный центр 4 10 м.Ипподром 13 7 м.Васильковская 17 5
Центр стоматології «Доктор Сидельников» надає послуги — лікування карієсу і видалення зубів, зняття зубних відкладень, протезування зубів, відбілювання та чистка. Також в стоматології надаються послуги дітям. З метою діагностики проводиться рентген.
  • Цитологічне дослідження мокротиння 450
  • Цитологічне дослідження зішкребу з бронхів 500