Сторінка 8. Вибілювання зубів методом Air Flow в Києві (відкриті по сб. клініки)

4,0

Катя
Нашла клинику по отзывам и рядом с домом, обратилась с болями и сразу же по звонку принял дежурный доктор С.С.. Как оказалось мне потребовалось удалять нерв (скажу прямо процедура не из приятных), это "удовольствие" растянулось у меня на несколько приемов по 3 часа и было очень медлительно. Зуб болеть перестал, пломбой осталась эстетически не довольна, но самое главное сделав позже рентген в другой клинике оказалось, что каналы мне не закрыли полностью и грозит это повторным воспалением или кистой.
Дарья
Нужно было удалить дочке молочный зубик – сам выпадать никак не хотел, а новый уже начал расти. Повела её в «Евродент», доктор сумел увлечь ребёнка и сделал всё быстро и качественно. Никакого негативного осадка у ребёнка не осталось, спасибо внимательным и хорошо обученным работникам. Обязательно будем обращаться ещё!
4,3
Київ вул. Богатирська, 6/1
м.Минская 15 3 м.Героев Днепра 15 5
Стоматологічна клініка "ЄВРОДЕНТ" надає кваліфіковану медичну допомогу у лікуванні захворювань зубів та ясен.
3,7
Київ ул. Єлизавети Чавдар, 7
м.Осокорки м.Позняки м.Славутич
Стоматологічна клініка DentArt на Єлізавети Чавдар — це сучасний центр з надання висококваліфікованих послуг з діагностики, лікування патологій зубів і ясен.
3,7
Київ бул. Миколи Міхновського, 6-Б
м.Зверинецкая м.Лыбедская
Ми в PROZHEIKO dental studio переконані: кожна усмішка унікальна. Тому наше кредо — лише індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Сучасні технології та досвідчені лікарі дозволяють зробити процес лікування максимально комфортним та безболісним. Запишіться на консультацію та зробіть перший крок до своєї нової усмішки!
  • Полірування зубів апаратом Air flow 2 щелепи 1 700
  • Професійна гігієна в/н щелепи постійних зубів Air flow 2 100
Київ пр-т Лобановського, 4 В
м.Вокзальная 43 14 м.Лыбедская 78 17 м.Шулявская 65 36
Клініка цифрової стоматології SIY Dental є однією з передових стоматологій Києва за якістю наданого лікування. Високий рівень професіоналізму підтверджується наявністю багатьох нагород і сертифікатів в області зубної імплантології, ортопедії, протезуванні, хірургії, а також терапевтичної, естетичної та ортодонтичної стоматології. Дані сертифікати підтверджують професіоналізм як окремо взятого фахівця, так і всієї клініки в цілому. Приймає лікар: Бороненко Наталия Олеговна
Cеть клиник "Амеда"
Київ с. Софіївська Борщагівка, вул. Південна, 7
р.Святошинский
Сучасна багатопрофільна сімейна клинка Амеда на Софіївській Борщагівці з 2013 року займається діагностикою, лікуванням і профілактичними заходами в різних областях медицини для дітей і дорослих.
Київ пр-т Перемоги, 109 А
м.Житомирская 15 40 м.Святошин 15 40
  • Чистка Air Flow, 2 щелепи 1 200
6,7
Київ вул. Салютна 2-Б
м.Нивки 25 5
Kiddy Clinic – це стоматологія, де здоров'я та комфорт пацієнтів стоять на першому місці. Ми надаємо широкий спектр стоматологічних послуг, включаючи профілактику, лікування та естетику. Використання новітніх технологій дозволяє нам забезпечити безпечне та ефективне лікування для кожного. Приймає лікар: Величко Анастасия Викторовна
  • Професійне чищення зубів Air Flow у тимчасовому прикусі 1 190
  • Професійне чищення зубів Air Flow у змінному прикусі 1 290