Сторінка 15. Аналізи в Києві (відкриті по сб. клініки)

Знайдено 300 клінік

Сб Нед Цілодобово
Maryna
Лікар дуже уважно слухає, задає питання, часу приділив навіть трохи більше, ніж триває прийом. Уже всім його порекомендувала і в разі чого, обов'язково буду записуватися саме до нього! Таких фахівців дуже важко знайти у нашому місті.
Ханума
Я залишилася дуже задоволена, після відвідин лікаря. Три попередніх лікаря намагалися лікувати симптоми, замість того, щоб знайти причину виникнення проблеми. Все детально пояснив, навіщо і чому. Отримала всю необхідну мене інформацію.
Клиника по Щербаковского. Высококвалифицированные врачи, приятные в общении, отвечают на все вопросы, доступно обьясняют, доступные и адекватные цены. Особенная благодарность гинекологам -узи Юсибова.А.Д., Лесь Л.И. диагноз установили быстро(другие аля врачи не могли около 6 месяцев сказать что со мной, а тут за 5 минут), смотрели внимательно. Также хирург Казакан М.М. просто Бог, предложил альтернативы лечения, все аккуратно сделал и все гуд. Очень рекомендую, и буду только к вам обращаться. Спасибо огромное!!!
Микулич Татьяна
Хочу выразить огромною благодарность всему коллективу клиники Визиобуд! Это была четвертая клиника, прежде чем я сделала выбор.После консультации у офтальмолога-хирурга Мельника В.А. я поняла, что могу доверить свои глаза только этому врачу. Сейчас я вижу хорошо без очков.И это благодаря большому профессионализму Владимира Алексеевича. Всем людям, которым необходима операция по замене хрусталика очень рекомендую клинику"Визиобуд" и этого хирурга, у которого, не боюсь сказать, божий дар. Да, цены здесь не дешевые, но обслуживание поставлено на высшем уровне! Все врачи, медсёстры, девочки на рецепшине очень приветливые и доброжелательные! Не могу не поблагодарить лечащего врача, которая является и зам.главного врача, Иващик Елену Григорьевну за терпение и внимание ко мне даже во время карантина. Да, клиника работает онлайн и предоставляет консультации своим пациентам. Огромное спасибо всем, кто помогает людям увидеть этот мир в новых красках.
6,1
Київ пр-т Валерія Лобановського, 17
м.Вокзальная 43 15
Клініка сучасної офтальмології "Візіобуд" спеціалізується на діагностиці та терапії захворювань органів зору. Послуги надаються як дорослим пацієнтам, так і дітям.
  • Короновірус SARS-CoV-2 (COVID-19) методом імуноферментного аналізу 550
Київ вул. Щербаківського, 42
м.Нивки 11 5 м.Сырец 35 15
Медичний центр Medelveys (Медельвейс) на Щербаківського — клініка, яка спеціалізується на наданні широкого спектру послуг. У центрі можна записатися на прийом до андролога, гінеколога, гастроентеролога, сімейного лікаря, уролога, невролога, дерматолога, кардіолога і іншим лікарям.
Створений за підтримки провідних фахівців "Академічний медичний центр" надає повний комплекс медичних послуг в області гінекології, в тому числі проводить оперативне лікування ряду захворювань.
Київ вул. Єлизавети Чавдар, 8 , Позняки
м.Осокорки 12 10 м.Позняки 17 4
Добродій — клініка для всієї сім'ї, яка надає послуги висококваліфікованих лікарів різних спеціальностей, лабораторне та інструментальне обстеження. Доступна послуга виклику лікаря додому, оформлення довідок. Для вакцинації використовуються вакцини лідерів світового ринку вакцин Glaxo Smith Kline (GSK), Sanofi-Aventis.
  • Тест на гепатит В 100
  • Тест на гепатит С 100
  • Тест на сифіліс 100
  • Тест на стрептокок А 100
  • Тест на туберкульоз 150
Київ вул. Маршала Тимошенка, 29 , Оболонь
м.Минская 10 5
КДС (Клініка Доктора Сичова) надає широкий спектр лікувально-діагностичних послуг. Основні напрямки медичного центру - ультразвукова і функціональна діагностики, косметологія, дерматологія, отоларингологія, гастроентерологія, неврологія, проктологія, урологія, гінекологія і терапія. У клініці також можна записатися на прийом до кардіолога, сімейного лікаря, ендокринолога, хірурга і травматолога.
Моя клиника
Київ пр-т Героїв Сталінграда, 20
м.Минская 11 4 м.Оболонь 18 6
Багатопрофільний лікувально-діагностичний центр "Моя клініка" на м. Мінська надає якісну медичну допомогу для всієї родини з багатьох напрямків, включаючи гінекологію, ендокринологію, урологію, загальну терапію, гастроентерологію, хірургію, отоларингологію, неврологію, стоматологію, косметологію, нейрохірургію і ін.
Київ пр. Героїв Небесної Сотні, 16/8 (ЖК "Затишний квартал") , Софиївска Борщагівка
м.Ипподром 19 м.Теремки 20 м.Житомирская 19
Dr. Baby — це спеціалізований медичний центр для дітей від народження до повноліття. Основний напрямок діяльності комплексу — плановий огляд дитини, діагностика та призначення відповідної терапії, в залежності від стану пацієнта. Висококваліфікований персонал допоможе вашим дітям вирости здоровими і щасливими.
Київ пр-т Голосіївський, 130/57
м.Выставочный центр 4 10 м.Ипподром 13 7 м.Васильковская 17 5
Центр стоматології «Доктор Сидельников» надає послуги — лікування карієсу і видалення зубів, зняття зубних відкладень, протезування зубів, відбілювання та чистка. Також в стоматології надаються послуги дітям. З метою діагностики проводиться рентген.
  • Цитомегаловірус, Cytomegalovirus, ДНК методом REAL TIME ПЛР – кількісн. (слина, сеча, кров, ліквор, амніотична рідина та ін.) 870
  • Міомектомія (видалення міоматозних вузлів матки, гістерорезектоскопія) 1 450
  • Визначення експресії CD138, CD56, BCL-6в ендометрії 2 240
  • Фосфор у сечі 170
  • Парвовірус В19, Human parvovirus, ПЛР – кількісн. (кров, слина, мазок з ротової порожнини, ліквор, хоріон, амніотична рідина, біоптат кісткового мозку) 1 480
Київ м. Вишгород, пр-т Шевченка, 9
Медичний центр "Аміда" - сімейна клініка, яка пропонує широкий спектр медичних послуг для дорослих і маленьких пацієнтів. У центрі працює великий колектив лікарів - професіоналів високого рівня, першої та вищої кваліфікаційних категорій.
Київ пр-т Героїв Сталінграда, 10 А (корп. 3)
м.Оболонь 19 5 м.Минская 27 6 м.Почайна 34 10
Спеціалізована клініка "Стоматологія від А до Я" надає комплексну допомогу при проблемах з зубами. Пріоритети приватного установи — новітнє обладнання та методики.