Сторінка 3. Клініки акушерства і гінекології в Києві

Знайдено 153 клініки

Сб Нед Цілодобово
Віктор
Дуже вдячний шпиталю Шептицького та його колективу в Ірпені за професійно зроблені аналізи. За вічлеве спілкування. Всім рекомендую
Мирошніченко Тетяна Олексіївна
Все добре
Воротинська Уляна Вікторівна
Дуже хороший лікар.
Котеленець Лілія Григорівна
Професійно якісно
Київ вул. Політехнічна, 25/29
м.Политехнический институт 6 2 м.Шулявская 22 9 м.Лукьяновская 29 8
Медичний центр Віра Надія Любов є першим українським установою, співробітники якої спеціалізуються на наданні допомоги у догляді за важкохворими, престарілими людьми, хворими дітьми, як в домашніх, так і в стаціонарних умовах. Послуги, що надаються центром Віра Надія Любов: цілодобова допомога доглядальниці пацієнтам на дому, яка має досвід роботи в медицині і відповідну освіту; медичні процедури в домашніх умовах; догляд доглядальниці за хворим, які знаходяться в стаціонарі. Приймає лікар: Доброштан Елена Анатольевна
  • Консультація акушера-гінеколога 700
  • Повторна консультація акушера-гінеколога 600
Акції
в клініці 2 акушера-гінеколога
Київ м.Ірпінь, вул.Антонова 4-Б
Шпиталь Шептицького – ваша професійна клініка здоров'я і любові! Ми - унікальне медичне учреждение, в якому із заботою і любов'ю підходимо до лікування кожного нашого пацієнта: будь то дорослі або діти. Наше медичне учреждение було засновано ще в 1903 році, що видається українським благотворителем митрополитом Андрієм Шептицьким. А сьогодні – Госпіталь це не просто больничное учреждение, а учреждение, которое надает амбулаторное и стационарное лечение, объединяющую медицинскую и психологическую поддержку. Це саме те заведення, де Ви будете відчувати увагу та професіоналізм кожного працівника. Приймають лікарі: Чумаченко Оксана Васильевна, Островская Ирина Петровна
  • Консультація акушер-гінеколога 750
  • Повторна консультація акушер-гінеколога 650
  • Консультації з приводу підготовки до пологів 1 100
  • Міні курс для вагітних (3 заняття) 900
  • Консультації з грудного вигодовування 750
Київ вул. Героїв Дніпра - 3А
м.Героев Днепра 4 м.Минская 6
MedLife Стаціонар на Оболоні — перший медцентр тільки для жінок! Комплексне обстеження в 20 напрямках медицини, все, що стосуються жіночого здоров’я. Кваліфіковані спеціалісти — кандидати наук, з багаторічним стажем, власна діагностика, лабораторія, УЗД, хірургія та стаціонар. Дбайливе ставлення до кожного пацієнта. Найсучасніші знання, яких досягла наукова та практична медицина. Приймає лікар: Поладич Ирина Владимировна
  • Консультація лікаря-акушера-гінеколога 950
Київ вул. Митрополита Андрея Шептицького, 10
м.Левобережная
"МЦ "Медична Допомога" м. Лівобережна - клініка, що спеціалізується на хірургічних втручаннях, гінекологічних, ЛОР операціях , ультразвуковій діагностиці та лабораторних аналізах. Ми маємо повноцінну операційну з сучасним обладнанням та стаціонаром, палати оснащені усім необхідним для комфортного перебування наших пацієнтів, цілодобовий медичний нагляд після операцій. Профіль нашої клініки спрямований на медичні операції, і наша команда професіоналів готова надати вам найкращий медичний догляд. Приймає лікар: Лежнева Юлия Витальевна
  • Консультація акушера-гінеколога первинна 900
Київ вул. Сирецька, 29
м.Дорогожичи
ДІАВІТА ІНСТИТУТ – оазис здоров’я та інновацій, сучасний медичний простір у класичній європейській концепції. Центр здоров’я жінки - естетична та ендокринна гінекологія, флебологія (судинна хірургія), сучасна операційна, експертна УЗ-діагностика, еферентна терапія (плазмаферез та IV терапія) та неврологія. Центр нефрології – експертна нефрологія, перитонеальний діаліз та гемодіаліз. Приймає лікар: Стаселович Лариса Юрьевна
  • Прийом лікаря акушера-гінеколога, д. мед. н. (консультація, огляд) 2 300
  • Прийом лікаря акушера-гінеколога, д.мед.н. (консультація, огляд, УЗД-скринінг) 3 000
  • Прийом лікаря акушера-гінеколога, к. мед. н (консультація, огляд) 1 400
  • Консультація лікаря акушера-гінеколога, к. мед.н. (повторна за результатами обстеження) 1 200
  • Прийом лікаря акушера-гінеколога, к.мед.н. (консультація, огляд, УЗД-скринінг) 1 980
в клініці 2 акушера-гінеколога
Київ вул.Срібнокільська, 2А, корпус Б
м.Позняки м.Осокорки
Медичний центр «IMPULSEMEDICAL» -- надійний помічник твого здоров’я Аналізи будь-якої складності Діагностика Консультація спеціалістів Вакцинація Маніпуляційний кабінет Приймають лікарі: Бьень Светлана Владимировна, Луценко Яна Игоревна
  • Акушер-гінеколог (первинна консультація) 850
  • Акушер-гінеколог (повторна консультація) 750
  • Акушер-гінеколог (онлайн консультація) 750
  • Акушер-гінеколог (первинна консультація) іноземною мовою 1 150
  • Акушер-гінеколог (повторна консультація) іноземною мовою 1 050
Київ вул. П. Полуботка, 52
м.Черниговская 4 8 м.Лесная 13 6
Клініка "Докос Медікал" - медичний заклад експертного рівня, клінічна база кафедр НМУ. Лікарі клініки - кандидати наук в області медицини, фахівці вищої категорії, які застосовують кращі західні стандарти лікування. Серед провідних напрямків роботи - патронат пацієнтів кардіологічного профілю, консультативний прийом лікарів різних спеціальностей, ультразвукова діагностика на апаратурі преміум класу, вакцинація дітей і дорослих.
6,0
Київ, просп. Володимира Івасюка, 20а
м.Оболонь м.Мінська
Київ вул. Солом'янська, 11 А
м.Вокзальная 33 8 м.Дворец Украина 56 14
З моменту створення медичний центр EUROLAB відповідає міжнародним стандартам медичного обслуговування. У його колективі доктора з науковими медичними ступенями, вищої категорії, які здобули освіту і постійно стажуються у провідних вітчизняних та зарубіжних медичних закладах. Приймає лікар: Шаповалова Виктория Александровна
  • Мамині крила (базовий) З 6 тижня вагітності 28 000
  • Серце під серцем (максимальна турбота) З 6 тижня вагітності 62 000
  • Мамині крила (базовий) З 14 тижня вагітності 23 000
  • Серце під серцем (максимальна турбота) З 14 тижня вагітності 56 000
  • Мамині крила (базовий) З 22 тижня вагітності 20 000
Київ вул. Касіяна, 2/1
м.Ипподром 7 4 м.Теремки 25 6
Багатопрофільний медичний центр "Клініка Образцова" спеціалізується в області сімейної медицини, проводить діагностику і лікування дітей з 3 років і дорослих. У медичному центрі пацієнтів приймають сімейний лікар, отолорінголог, терапевт, невропатолог, ендокринолог, психотерапевт, дерматолог, хірург, хірург-онколог, ортопед-травматолог, окуліст, рефлексотерапевт, акушер-гінеколог, лікар УЗД. Приймає лікар: Лысенко Болеслав Михайлович
  • Консультація акушера-гінеколога експерта, д.м.н 1 200
  • Повторна консультація акушера-гінеколога експерта, д.м.н. 1 050
  • Консультація акушера-гінеколога експерта 1 200
Київ вул. Срібнокільська, 12 , Позняки
м.Осокорки 13 5 м.Позняки 12 8
Медичний центр "Ластівка" — сучасна клініка для всієї родини, яка надає послуги за такими напрямками: гінекологія, дерматологія, педіатрія, косметологія, сімейна медицина, терапія, масаж, урологія. Приймає лікар: Пирог Валентина Васильевна
  • Консультація акушера-гінеколога первинна 790