Клініки психології в Харкові (Салтівський район)

Можливо, вас цікавлять лікарі психологи в Салтівському районі
Консультація психолога (до однієї години) 600 грн
6,0
Знайдено 4 клініки

Сб Нед
Аноним
Это самый лучший доктор города Харьков! Если нужна профессиональная консультация и точный диагноз, только к Ирине Павловне
Аліна
Вирішує будь які проблеми
Маша
Прийти к психологу заставила подруга, когда увидела как я страдаю из-за парня, которого забрали в армию и не дают нам увидеться... У меня была ужасная депрессия. Я не верила что мне помогут. Но Екатерина Александровна нашла ко мне подход, чувствую себя уже намного лучше
Юля
Екатерина Александровна отличный специалист. Она прекрасно разбирается в своей области и умеет найти подход даже к самому скептически настроеному клиенту. Рекомендую!
8,2
Харків вул. Гвардійців Широнінців, 33
м.Академика Павлова 15 4 м.Студенческая 24 5 м.Барабашова 31 9
Мамин Дім на Широнінців — це медичний центр для дітей від народження до 18 років. У поліклініці є комплексні лабораторні дослідження, консультації вузьких фахівців, вакцинація не тільки для дітей, а й дорослих.
  • Консультація психолога (до однієї години) 600
в клініці 1 психолог
Приватний кабінет Литвинової Катерини Олександрівни - це висококваліфікована психологічна допомога. Спеціаліст надає професійну підтримку в різних напрямках, з включенням сімейних питань, допомоги військовим і їхнім сім'ям. До кожного клієнта підбирається індивідуальний підхід, що гарантує кваліфіковану допомогу в будь-яких ситуаціях. Приймає лікар: Литвинова Екатерина Александровна
  • Консультація психолога
5,5
Харків вул. Академіка Павлова 158
м.Салтовская 6 3
Лікувально-діагностичний центр ЦМЕІ почав роботу в 1997 році, пропонує повний спектр медичних послуг, в його складі поліклініка амбулаторного прийому пацієнтів, лабораторія та сучасний діагностичний центр. Для діагностики та лікування пацієнтів використовуються різноманітні високотехнологічні методи:
4,3
Харків наб. Сабурівська, 5
м.Защитников Украины 19 7 м.Метростроителей 25 8 м.Спортивная 26 7
Спеціалізована установа "Азимут" займаються гештальт-терапією і нормалізацією психічного здоров'я людини. У центрі працюють фахівці високого профілю.