Дитячі хірурги в Києві (метро Палац спорту)
Дерматовенеролог, дерматовенеролог дитячий, хірург-дерматолог
Центило Сергей Витальевич
Висококваліфікований спеціаліст із комплексним підходом до здоров’я шкіри та волосся. Консультує дорослих та дітей з народження. Запроваджує інтеграцію доказової медицини та сучасних інноваційних технологій у діагностику і лікування. Застосовує актуальні міжнародні клінічні протоколи і стандарти терапії. Викортстовує індивідуальний підхід до лікування з урахуванням віку, стану та супутніх факторів. Розглядає шкіру, її придатки та слизові не як ізольовані органи, а як дзеркало загального стану організму. Будь-які ураження шкіри – це зовнішні сигнали внутрішніх системних порушень. Практикує інтегративний підхід до здоров'я шкіри, що дозволяє бачити не просто симптом, а його справжню причину. Використовує безперервний професійний розвиток із впровадженням сучасних методик у щоденну практику. Завдяки поєднанню суміжних спеціалізацій, лікар забезпечує повний цикл допомоги: від точної діагностики захворювань шкіри та волосся у дорослих і дітей до хірургічного видалення новоутворень будь-якої складності.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт