Солодун Тетяна Іванівна
Гінеколог
Лікар першої категорії
Лікар здійснює прийом пацієнтів з гінекологічними захворюваннями. Виконує відеокольпоскопію. Проводить медикаментозні аборти, установку контрацептивного кільця, установку та видалення внутрішньоматкової спіралі. Видаляє поліпи в матці. Лікує ендометріоз, порушення менструального циклу, полікістоз яєчників.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Лікар працює в клініці:
Немає відгуків
- Консультація гінеколога
- Відеокольпоскопія
- Медикаментозний аборт
- Встановлення внутрішньоматкової спіралі
- Видалення внутрішньоматкової спіралі
- Видалення поліпів матки (поліпектомія)
- Контрацептивне кільце
- 1996 - закінчила Дніпропетровське базове медичне училище.
- 2002 - закінчила Дніпропетровський національний університет.
Курси підвищення кваліфікації
- 2004 - пройшла інтернатуру з акушерства і гінекології в дорожній клінічній лікарні ДП «Придніпровська залізниця».
- 2013 - ТУ «Ендоскопічна хірургія» в Донецькому національному медичному університеті ДРЦОМД.
- 2014 - отримала сертифікат «Кольпоскопическая діагностика і лікування патології шийки матки».
- 2018 - пройшла семінар на тему «Актуальні питання репродуктивної медицини в Україні», «Нирки та жіноче здоров'я» в Міністерстві охорони здоров'я України, НАМН України, ГО «Асоціація акушерів-гінекологів України».
- 2019 - пройшла курс «Актуальні GuideLines гінекології, репродуктології, акушерства».
- 2020 - семінар на тему «Менеджмент цервікальної патології. Кольпоскопія». Відеокурси від проф. Albert Singer.
- 2020 - дистанційно-освітній проєкт «Територія жіночого здоров'я» від ГО «Асоціація акушерів-гінекологів України».
Схожі спеціалісти:
Гінеколог-ендокринолог