Щербакова Юлія Валеріївна

Дерматовенеролог, Дерматохірург
Лікар вищої категорії
Доктор медичних наук
Професор
Доктор медичних наук, старший дослідник. Спеціалізація: діагностика, лікування та профілактика захворювань, що передаються статевим шляхом, запальних процесів урогенітального тракту, захворювань шкіри дорослих та дітей, зокрема грибкової, паразитарної, бактеріальної, вірусної етіології, алергодерматозів, проведення дерматоскопії та видалення новоутворень шкіри.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:

Немає відгуків
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

Освіта:

Харківський медичний інститут, лікувальний факультет.

Інтернатура, клінічна ординатура, аспірантура за спеціальністю «Дерматовенерологія».

Курси підвищення кваліфікації з питань дематовенерології, дерматоонкології, інфекцій, що передаються статевим шляхом, дитячої дерматології, дерматоскопії.

Досягнення:

Активний учасник та доповідач міжнародних та вітчизняних конференцій, учасник та сертифікований тренер міжнародних програм з проблем інфекцій, що передаються статевим шляхом, репродуктивного здоров’я, профілактики ВІЛ-інфекції.

Автор більше 180 наукових публікацій в фахових журналах, методичних рекомендацій, протоколів, патентів.

Членство в медичних організаціях:

Українська академія дерматовенерології (УАДВ),

Українська асоціація лікарів дерматовенерологів та косметологів (УАЛДВК),

Європейська академія дерматології та венерології (EADV),

Міжнародна спілка з дерматоскопії,

Міжнародна спілка з боротьби з інфекціями, що передаються статевим шляхом (IUSTI).