Оліфіренко Олексій Іванович
Ортопед-травматолог
Ортопед-травматолог Оліфіренко Олексій Іванович спеціалізується у галузі спортивної травматології. Займається лікуванням болей в суглобах та спині. Проводить артроскопію. У роботі використовує регенеративні (відновлювальні) технології – лікування збагаченою тромбоцитами плазмою (PRP), концентратом червоного кісткового мозку (BMAC), жировою стромально-васкулярною фракцією (SVF).
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Иван
09 лютого '17р.
Так вышло, что срочно потребовалась квалифицированная помощь врача-ортопеда для моего маленького сына. Во время тренировки повредил ногу. Олифиренко Алексей Иванович оказал надлежащую помощь очень профессионально. С сыном теперь все в порядке, а я благодарю классного специалиста.
Алексей
17 січня '17р.
В результате производственной травмы деформировалась стопа. Лечение у травматолога Олифиренко Алексея Ивановича превзошло все мои ожидания. Это помогло мне полностью избавиться от комплекса неполноценности.
Александр
08 січня '17р.
У сына подвывих ноги случился во время тренировки. Попали в эту клинику к Олиференко Алексею. Спасибо ему огромное за грамотное лечение, что пацана моего поддержал и быстро поставил на ноги.
Олег Романович
06 листопада '16р.
Вначале, как то настороженно отнесся к Олиференко – все-таки молодой специалист. Но как показало время, Алексей прекрасно ориентируется в специальных вопросах. Вылечил меня быстрее даже, чем я рассчитывал. Очень дельные советы получил от него по восстановлению после травмы – пригодились. Спасибо!
- 2014 – закінчив Національний медичний університет ім. акад. О. О. Богомольця, Київ.
- 2014 - 2016 – інтернатура по спеціальності ортопедія-травматологія, НМАПО ім. П. Л. Шупика.
- 2016 – 2018 – клінічна ординатура, НМАПО ім. П. Л. Шупика.
- З 2018 – проходження аспірантури, НМАПО ім. П. Л. Шупика.
- 2016 – 2017 – робота ортопедом-травматологом в Центрі хребта «Євроспайн».
- 2017 – 2018 – робота ортопедом-травматологом в приватній клініці «Верум».
- З 2017 - робота в медичному центрі "Сучасна ортопедія", з 2020 перейменованого в центр «Ортопедія Руслана Сергієнка».
- Учасник більше 50-ти освітньо-наукових заходів.
Участь в асоціаціях
- Член Європейскої асоціації спортивної травматології, хірургії коліна та артроскопії (ESSKA)
- Член Української асоціації ортопедів-травматологів
Схожі лікарі у інших районах:
Схожі лікарі біля інших станцій метро:
Арсенальная
Бориспольская