Козінчук Наталія Анатоліївна
лікар вищої категорії
Лікар займається діагностикою та лікуванням гінекологічних хвороб. Виконує ультразвукове дослідження органів малого тазу і кольпоскопію. Здійснює ведення вагітності. Лікує вульвовагініт, кісти яєчників, клімакс, сальпінгіт, жіноче безпліддя, синдром полікістозних яєчників.
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:
Міла
10 лютого '20р.
Лікар дуже хороший. Дуже добре все пояснила. При необхідності я можу навіть написати лікарю на Вайбер. так як вона дала мені свій особистий номер, на всяк випадок. Здам аналізи і прийду на прийом знову. А так, лише позитивні враження про спеціаліста!
Алексій
01 лютого '20р.
Питань до лікаря немає, мені все сподобалося. Доктора я бачила вперше. але враження склалося найпозитивніше. Доброзичлива, приємний лікар. Рівень кваліфікації не підлягає сумніву. Буду звертатися ще! Рекомендую спеціаліста.
Анжела
11 листопада '24р.
Самый лучший доктор, доверяю без сомнения, лечит чётко и с первого раза все помогает, как я ей благодарна ,супер доктор,нету лучших докторов как она .
- 1990 р. — закінчила ДДМІ за спеціальністю акушер-гінеколог.
Курси підвищення кваліфікації
- 1993, 1998 рр. — спеціальний курси "Екстрагенітальна патологія в акушерстві та гінекології" (м. Дніпропетровськ).
- 1997 р. — тренінг «Кольпоскопія та УЗД в акушерстві та гінекології» (м. Київ).
- 1999, 2004, 2010 рр. — спеціальні курси "Планування сім'ї та сучасні методи контрацепції".
- 2000, 2008, 2011, 2013 рр. — курси з гінекологічної ендокринології на базі НДІ ПАДА м. Київ.
- 2002, 2005, 2008, 2010 рр. — курси "Збереження репродуктивного здоров'я жінки" (м. Київ).
- 2011, 2012 рр. — курси з патології шийки матки та кольпоскопії (м. Москва).
Участь в асоціаціях
- Член Асоціації акушерів-гінекологів України.
Лікар акушер-гінеколог надає послуги
- УЗД органів малого тазу;
- кольпоскопія;
- лікування радіохвильовим ножем;
- естетична гінекологія;
- супровід вагітності.
Лікар акушер-гінеколог займається лікуванням захворювання
- вагініт;
- вульвовагініт;