Головкін Володимир Володимирович
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:
Софія Шпіталь
12 серпня '26р.
Вчора зробила лазерну корекцію зору, а сьогодні вже маю стовідсотковий зір! Неймовірно вдячна лікарю Головкину і дуже раджу цю клініку, все якісно і швидко
Nastynochka Chumak
06 серпня '26р.
Була на обстеженні та консультації, обстеження лікар провів в повному обсязі, надали рекомендації, залишилась задоволена
Evur
17 липня '26р.
Дуже гарна клініка. Всі лікарі ввічливі та професійні спеціалісти. Робив операцію по усуненню сліду равлика і корекцію зору, все гарно бачу, супроводжують на кожному кроці відновлення. Рекомендую цю клініку, дуже вдячний лікарям. Операцію по корекції зору виконав головний лікар Головкін Володимир Володимирович.
Andriy Lukomskiy
14 липня '26р.
Велика подяка колективу офтальмологічного центру ЕКСІМЕР та окрема подяка лікарю Володимиру Володимировичу Головкіну за повернення до повноцінного життя,за проведну операцію та обслуговування на найвищому рівні.
Нехай вас Бог береже
Низький вам уклін за вашу працю
Ольга Македон
13 липня '26р.
Чудова клініка. З сином відвідуємо з 2018 року, жодного разу не пошкодували. Завжди привітні та уважні лікарі та весь персонал. Сьогодні обстежилась і сама у лікаря Головкина, виявили проблеми, які раніше ніхто не бачив, а я не могла зрозуміти у чому причина. Раджу і для дорослих і для дітей
Tetyana Bobko
11 липня '26р.
Все сподобалось , проходила діагностику і консультацію у Головкина, буду оперуватись. Дякую
Yurii
08 липня '26р.
Візит дуже сподобався. Робив комплексне обстеження зору. Був здивований кількістю сучасного обладнання та майстерністю фахівців. В кінці отримав від доктора дуже вичерпну інформацію з рекомендаціями.
Анжела Хмельницкая
04 липня '26р.
Дуже вдячна, консультація пройшла на вищому рівні!!!
Andriy
03 липня '26р.
Кожного року син проходить тут повну діагностику зору. Як завжди все на найвищому рівні! Клініка чиста та охайна, затишна та сучасна. На рецепції привітний та усміхнений персонал. Відчуття, ніби ми завітали до рідних або друзів. Медсестри на апаратному лікуванні також завжди уважні та чуйні. Бажаємо клініці успіхів та процвітання!
Яна Сергеевна
25 червеня '26р.
Приводила до Центру маму. Проводили обстеження. Дівчата просто чудові і приємні. Всі необхідні процедури зроблені. Потім консультація у головного лікаря Головкина В.В. Лікар професійний, приємний, доброзичливий, відповів на всі наші питання. Тепер готуємося до операції. Дякуємо за піклування про мамине здоров'я.
Схожі спеціалісти: