Берестень Марія Опанасівна
Ревматолог
лікар вищої категорії
Лікар спеціалізується на діагностиці та терапії дистрофічних і запальних уражень суглобів, а також аутоімунних захворювань з ураженням внутрішніх органів. Успішно лікує артроз, артрити, хворобу Бехтерева, системний червоний вовчак, склеродермію, подагру, системні васкуліти і остеопороз. Займається оформленням медичних довідок.
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:
Владимир
08 червеня '21р.
Замечательный доктор. Она доступно все объяснила и выписала лечение. Всем советую! Если нам понадобится, то мы обязательно вернемся именно к этому доктору.
Мария
28 травня '21р.
Доктор очень грамотный. Всё прошло быстро и чётко. У меня была сильная боль в ноге. Она назначила мне диету и лечение, после которого стало намного легче. Буду только к ней приходить!
17 квітня '21р.
Врач очень компетентный и знающий. Берестень Мария Афанасьевна нас проконсультировала, провела полный опрос, осмотр и расписала лечение. Мы очень довольны!
Олег
01 лютого '21р.
Замечательный, спокойный и профессиональный доктор, который вызывает у меня доверие. У меня были скрытые и не такие явные симптомы ревматоидного артрита. Она сразу назвала диагноз и направила на анализы.
Екатерина
08 січня '21р.
Прекрасный доктор. Внимательно и точно анализировала все данные исследований, корректировала лечение, в итоге поставила меня на ноги. Спасибо!
Виталий
07 грудня '20р.
Внимательный и профессиональный доктор. Она задавала мне много вопросов, просмотрела результаты исследований и ответила на вопросы. Доктор так же пыталась детально выявить причину проблемы и назначила сдачу анализов. Я довольна!
Сергей
07 жовтня '20р.
У Вас атмосферная клиника, доброжелательная, душевный врач, профессионал своего дела! Я очень осталась всем довольна, однозначно ещё вернусь! Спасибо!
08 вересня '20р.
Была на приеме у доктора Марии Афанасьевны. Очень благодарна за профессиональную консультацию и внимательное отношение к пациентам. Желаю Вам доброго здоровья!
Дмитрий
01 вересня '20р.
Профессиональная, вежливая и внимательная врач ревматолог. Она послушала меня, опросила, просмотрела результаты обследований, всё доступно объяснила, назначила лечение и дала рекомендации. Приемом доволен.
13 жовтня '20р.
Замечательная доктор! Очень рада, что попала именно к ней. Очень внимателеная ко всем проблемам пациента. Диагностика и лечение на высоте. До неё была у многих других "специалистов" г. Днепр и г. Киева, но увы, помощи не получила. Рада что попала именно к Марии Афанасьвне, рекомендую.
- Консультація ревматолога
- Консультація ревматолога
- Лікування артрозів плечового та колінного суглобів
- Лікування остеопорозу
- Лікування васкуліту
- 1974 р. — Дніпропетровська медична академія.
Курси підвищення кваліфікації
- 1983 р. — Курси підвищення кваліфікації в Українському інституті удосконалення лікарів м. Харкова по циклу «Клінічна електрокардіографія».
- 1984 р. — Дніпропетровський медичний інститут, факультет удосконалення лікарів — тематичне удосконалення "Вибрані питання терапії та клінічної дієтології".
- 1985 р. — Київський ДІДУЛ тематичне удосконалення "Клінічна ревматологія".
- 1990 р. — Запорізький ДІДУЛ ім. Горького «Клінічна ревматологія» з оцінкою «відмінно».
- 1995 р. — Дніпропетровська медична академія, факультет удосконалення лікарів "Вибрані питання внутрішніх хвороб, клінічної дієтології та фітотерапії".
- 2001 р. — Київська медична академія післядипломної освіти, передатестаційний цикл з ревматології.
- 2002 р. — атестація в обласній атестаційній комісії Дніпропетровського управління охорони здоров'я — вища категорія лікаря-ревматолога.
- 2012 р. та 2016 р.— передатестаційний цикл з ревматології в ДЗ "ЗМАПО МОЗ України".
- 2012 р. та 2017 р. — обласною атестаційною комісією при Дніпровському управлінні охорони здоров'я підтверджена кваліфікація лікаря- ревматолога вищої категорії.
Лікар-ревматолог надає послуги
- консультативний прийом;
- огляд, діагностика;
- призначення лікування, видача довідок.
Лікар-ревматолог займається лікуванням захворювань
- подагра;
- остеопороз;
- спондильоз.
Схожі спеціалісти:
Кардіолог, ревматолог, дитячий кардіоревматолог, педіатр
Терапевт, кардіолог, ревматолог