Сторінка 2. Електрокардіографія (ЕКГ) в Одесі в суботу

Знайдено 24 клініки

Наталія Рожко
Була з донькою на прийомі в лікаря психолога Стойко Вікторія Олегівна, і хочемо поділитися першими враженнями. Якщо чесно, ми трохи хвилювалися, як дитина сприйме нову людину, бо зазвичай важко йде на контакт. Але психолог з перших хвилин створив дуже теплу, довірливу атмосферу — донька розслабилася, заговорила, навіть посміхалась, що для нас вже величезний крок. Мені, як мамі, також було спокійно й комфортно: спеціаліст уважно вислухав наші запити, поставив багато важливих і точних запитань, дав перші коментарі та поради, які вже змусили подивитися на ситуацію глибше. Попереду ще робота, але після першої зустрічі вже з’явилося відчуття, що ми на правильному шляху й поруч — дійсно професійна і чуйна людина. Дуже вдячні та з нетерпінням чекаємо наступної зустрічі.
Анастасія Долока
Гульчак Анна Александровна мой семейный доктор,довольна на все 1000%,консультация и помощь 24/7 Врач от бога
Демʼяненко Тетяна Миколаївна
Кучеренко Оксана Миколаєвна
9,7
Одеса вул. Балківська, 84
р.Хаджибейський
Клініка сімейної медицини "ІЛАЙФ" — ваш надійний партнер у забезпеченні здоров'я вашої родини. У нас ведуть прийом дерматологи, неврологи, психіатри, ЛОРи, гінекологи, кардіологи, травматологи, а також проводяться ультразвукові дослідження. Прийом сімейних лікарів, безкоштовне укладання декларації.
Анастасія Долока, 16 июня '25г.

• Електрокардіографічне дослідження серця (ЕКГ) 200
7,9
Одеса вул. Академіка Сахарова, 3 А
р.Пересипський
Медичний центр Оксфорд Медікал на Котовського – це одна з філій широкої мережі медичних клінік, які мають лікувально-діагностичний профіль та готові надати кваліфіковану допомогу пацієнтам будь-якого віку.
  • Електрокардіографія 250
8,4
Одеса б-р Французький, 26/2
р.Приморський
Клініка Шевченко надає широкий асортимент послуг медичного характеру: дуплексні дослідження, УЗД, функціональна діагностика, лабораторні аналізи, урологія, гінекологія, педіатрія, кардіологія та ін. Все для комплексного обстеження усієї сім'ї.
  • Електрокардіографія (ЕКГ) 400
9,5
Одеса вул. Маршала Говорова, 18
р.Приморський
Медичний центр в Одесі. Апаратне лікування головного болю, мігрені, ВСД, післяінсультних станів, остеохондрозу, гриж, болю в спині та суглобах. Прийом ведуть невролог, дитячий невролог, травматолог, ортопед, вертебролог, рефлексотерапевт, психолог. У штаті — професор, доктор та кандидат медичних наук.
  • ЕКГ 350
6,9
Одеса Одеська обл,, вул. Семена Палія, 103 Б (ТЦ “Екватор”, 2 поверх)
  • Електрокардіограма (ЕКГ) 400
6,8
Одеса вул. Бувалкіна Владислава (Генерала Бочарова) 73, офіс 39 (фасад)
р.Пересипський
Багатопрофільний медичний центр – клініка Профмед – клініка, що спеціалізується на наданні медичної допомоги. Мета нашої команди, щоб кожен пацієнт міг отримати якісну, своєчасну діагностику та лікування.
  • ЕКГ з описом 400
  • ЕКГ на дому з описом 700
6,0
Одеса пер. 1-й Аеродромний, 4
р.Київський
МедЕліт — це спеціалізований медичний центр, в якому проводиться діагностування та лікування різних патологій з використанням найсучасніших методик. Почав функціонувати в 2011 році. Основні медичні області, в яких практикує клініка - неврологія і гастроентерологія.
  • Електрокардіографія (ЕКГ) 250
  • Електрокардіографія (ЕКГ) з описом 300