Ендоскопія у Миколаєві - Центральний район

Знайдена 1 клініка

Сб Нед
Юлія
Дуже задоволена лікарем ендокринологом Павлів Артем Ігорович. До нього була ще в одного лікаря,який нічого не пояснив,і в мене виникало дуже багато питань та сумнівів. Потрапивши на прийом до Артема Ігоровича,я заспокоїлися, так як лікар дуже уважний,ввічливий, він серйозно віднісся до моєї проблеми,все ретельно пояснив і не лишився байдужим. Після такого прийому,мої сумніви розсіялися,я заспокоїлася, і тепер вже не переживаю за своє здоров'я. Артеме Ігоровичу,дякую Вам за Ваш професіоналізм і Вашу людяність.
Неоднократно консультировалась в этой клинике. Впечатление очень положительное. Мне здесь помогали, когда в обычной поликлинике результатов не было. Здесь даже молодые врачи больше знаний имеют, чем в гос. поликлинике. Понравились и дерматолог и хирург и гинеколог и гастроениеролог.
Мануйлова Ніна
Клініка високого рівня. Професійні лікарі, все організовано для зручності пацієнтів
Шевченко Альона Сергіївна
Задоволена лікарем, привітні дівчатка на рецепції. Буду звертатися до вашої клініки до інших спеціалістів. Дякую
Спасибо. Очень приятный персонал и отличные специалисты. Мира всем!
Віктор
Звернувшись в клініку ОН Клінік я був здивований і задоволений прийомом. У реєстратурі ввічливі та уважні адміністраторі. Так само був прийнятий лікарем Кухариком В. П. - проктологом, та лікарем ендоскопістом Михайловим О. І. Дуже кваліфіковані лікарі, надають кваліфіковану консультацію та дають необхідні рекомендації. Лікарі чуйні, ввічливі та уважні. Щиро вдячний за таке відношення!
Акції
Миколаїв вул. Велика Морська, 74/3
р.Центральний
Медичний центр "ОН Клінік Миколаїв" - це багатопрофільний медичний центр, який почав функціонувати у 2010 році. Фахівці центру проходили стажування за кордоном. Наш центр спеціалізується на безопераційних та безболісних методиках лікування захворювань.
  • Відеогастродуоденоскопія 1 300
  • Колоноскопія 2 450