Дуплексне сканування судин нирок в Харкові - Київський район

Дуплексне сканування судин нирок 350 грн.
Дуплексне сканування судин нирок 290 грн.
Знайдено 3 клініки

Сб Нед
Юрий
Профи.
УЗИ делал Бойко Антон Владимирович. Ответственный и дотошный врач. Спасибо ему огромное. И в клинике сотрудники были доброжелательны и вежливы. Единственный неприятный момент - запись онлайн. Пришлось самой перезванивать и уточнять её (записи) действительность.
Зинаида
Прошла диагностику в этом центре 9 января (КТ - онкоскрининг). Выявили редкую патологию на отростоке слепой кишки, а также подозрение на метастазы в лимфоузелках легких. Прооперирована, прохожу терапию. Контрольное КТ через 3 месяца. Хочу сказать спасибо за профессионализм врачу- радиологу Ткачук Артёму Сергеевичу. Высокое качество диагностики. Рекомендую.
Просто відмінний спеціаліст, справжній знавець та віртуоз своєї справи! Не так давно, Віктор Петрович оперував нашого сина. Ми дуже хвилювалися. Але все пройшло чудово!. Зараз наш синочок почуває себе добре. Це все завдяки цьому чудовому лікаря. Щиро вдячні Вам за турботу про здоров'я нашого сина!
Мне все очень понравилось. Умнички.
Приятная атмосфера, не дорого и без очереди.
8,4
Мамин Дім на Пушкінській — це медичний центр для дітей від народження до 18 років з великою кількістю послуг та для дорослих. У поліклініці доступні комплексні лабораторні дослідження, консультації вузьких спеціалістів та вакцинація не лише для дітей, а й для дорослих.
  • УЗД допплерографія ниркових артерій 290
МДЦ Эксперт
8,9
Харків вул. Пушкінська, 82
м.Ярослава Мудрого
Діагностичний центр МДЦ Експерт-Харків входить у велику мережу центрів і займається дослідженнями в області УЗД і КТ. Для цього застосовується сучасне високоточне обладнання. Фахівці співпрацюють з Європейською школою радіології.
  • Доплерографія ниркових артерій 350
Харків вул. Дарвіна 8/10 (міська студенська лікарня)
м.Архітектора Бекетова3 1 м.Ярослава Мудрого12 4
Європейський Радіологічний Центр на Дарвіна — це філія мережі діагностичних центрів, яка була створена в 2010 році за підтримки словацької компанії. До основних переваг центру відноситься висока кваліфікація фахівців і сучасне обладнання, що дозволяє провести УЗД, комп'ютерну, магнітно-резонансну томографію.