Стоматологія Бланко (Blanco) на Моссаковського
- Ціни на послуги
- Відгуки
- Акції
Стоматологія Blanco
Ми надаємо повний спектр стоматологічних послуг — від профілактичних оглядів та професійної гігієни до складної імплантації та естетичної стоматології.
У нашій клініці ви можете пройти:
- професійну чистку та огляд,
- лікування карієсу й захворювань ясен,
- ендодонтичне лікування каналів під мікроскопом, імплантацію будь-якої складності, включаючи All-on-4,
- протезування, встановлення вінірів та естетичну реставрацію,
- виправлення прикусу за допомогою брекетів та елайнерів,
- відбілювання зубів,
- лікування уві сні (седація) — для вашого комфорту та безболісного лікування.
Наша стоматологія співпрацює з провідними страховими компаніями, представленими на ринку України, і надає повний перелік послуг, що покриваються страховими полісами.
Наші партнери:
- страхова компанія «Княжа»,
- страхова компанія «Арсенал»,
- страхова компанія «Uwell».
Ми маємо власну зуботехнічну лабораторію, де виготовляються коронки, протези та інші конструкції. Завдяки цьому ми оптимізуємо процеси та забезпечуємо доступну цінову політику для пацієнтів.
Стоматологія Blanco — це команда досвідчених та висококваліфікованих фахівців різних напрямків: хірургів, ортодонтів, ортопедів та інших спеціалістів, які багато років працюють разом. Такий злагоджений підхід дозволяє нам забезпечувати комплексне лікування та максимальний комфорт для кожного пацієнта. Однією з головних переваг клініки є сучасне обладнання та відповідність усім європейським стандартам. Усі процедури проводяться за протоколами ЄС, що гарантує якість, безпеку та передбачуваний результат. За потреби лікування може проводитись у стані медикаментозного сну, що дозволяє уникнути болю, страху та дискомфорту.
У стоматології Blanco ми особливу увагу приділяємо якості обслуговування та комфорту кожного пацієнта. Ми постійно вдосконалюємо наші методики та впроваджуємо новітні стоматологічні технології, щоб надавати ефективне й сучасне лікування. Довірте свою усмішку професіоналам — і вже з першого візиту ви відчуєте різницю.
- Ціни на послуги
- Відгуки
- Акції
Стоматологія Бланко (Blanco) на Моссаковського, вартість послуг:
Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
Немає цін
Відгуки та оцінки клініки
Акції лікарні
нова ціна
950 грн** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.