Лабораторія Зору, медичний центр (оптика)
₴ - ₴
або дзвоніть за телефонами:
- Про клініку
- Ціни на послуги
- Відгуки
Зір — це одне з найцінніших надбань людини. Якість нашого життя безпосередньо залежить від того, наскільки добре ми бачимо. Тому надзвичайно важливою є наявність сучасних медичних центрів, які не лише лікують, але й навчають людей правильно дбати про здоров’я очей. Одним із таких центрів є «Лабораторія Зору».
Мета «Лабораторії Зору» — це чесне, професійне та комплексне вирішення всіх проблем, пов’язаних із зором. Клініка поєднує багаторічний досвід, сучасні методики та високотехнологічне обладнання, що дозволяє своєчасно виявляти захворювання, проводити профілактику і дарувати пацієнтам можливість бачити світ у всіх його барвах протягом багатьох років.
Місія клініки полягає у формуванні свідомого ставлення до здоров’я очей. Фахівці «Лабораторії Зору» прагнуть навчати людей берегти зірі з самого дитинства, допомагати попереджати офтальмологічні хвороби та зберігати здатність добре бачити на все життя.
У клініці застосовується найсучасніше обладнання, що відповідає світовим стандартам. Серед основних методів діагностики:
- пахіметрія рогівки
- пневмотонометрія
- офтальмоскопія
- кератометрія та рефрактометрія.
Ці технології дають можливість виявляти патології на ранніх стадіях, коли лікування є найбільш ефективним.
У «Лабораторії Зору» пацієнтам пропонують:
- індивідуальний підбір окулярів та контактних лінз усіх типів;
- апаратне лікування та профілактику у дорослих і дітей;
- програми для лікування амбліопії, косоокості, синдрому «втомлених очей»;
- комплексну дитячу офтальмологію
Переваги клініки:
- понад 10 років досвіду роботи;
- сучасне обладнання останнього покоління;
- команда висококваліфікованих спеціалістів, які постійно вдосконалюють знання;
- більше тисячі задоволених пацієнтів, що довірили нам свій зір.
«Лабораторія Зору» — це не просто офтальмологічна клініка. Це місце, де технології поєднуються з турботою, де пацієнт отримує індивідуальний підхід і впевненість у завтрашньому дні. Тут допомагають зберегти ясність погляду та бачити світ у його справжніх кольорах.
- Ціни на послуги
- Відгуки
Лабораторія Зору, медичний центр (оптика), вартість послуг:
Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
- Комплексна діагностика (доросла) 1 000
- Допомога при запаленні 400
- Допомога при травмі 600
- Апаратне лікування (10 занять) 2 500
Відгуки та оцінки клініки
** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.