Лабораторія Зору, медичний центр (оптика)

6.7

• Про клініку
  • Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

Зір — це одне з найцінніших надбань людини. Якість нашого життя безпосередньо залежить від того, наскільки добре ми бачимо. Тому надзвичайно важливою є наявність сучасних медичних центрів, які не лише лікують, але й навчають людей правильно дбати про здоров’я очей. Одним із таких центрів є «Лабораторія Зору».

Мета «Лабораторії Зору» — це чесне, професійне та комплексне вирішення всіх проблем, пов’язаних із зором. Клініка поєднує багаторічний досвід, сучасні методики та високотехнологічне обладнання, що дозволяє своєчасно виявляти захворювання, проводити профілактику і дарувати пацієнтам можливість бачити світ у всіх його барвах протягом багатьох років.

Місія клініки полягає у формуванні свідомого ставлення до здоров’я очей. Фахівці «Лабораторії Зору» прагнуть навчати людей берегти зірі з самого дитинства, допомагати попереджати офтальмологічні хвороби та зберігати здатність добре бачити на все життя.

У клініці застосовується найсучасніше обладнання, що відповідає світовим стандартам. Серед основних методів діагностики:

• пахіметрія рогівки
  • пневмотонометрія
  • офтальмоскопія
  • кератометрія та рефрактометрія.

Ці технології дають можливість виявляти патології на ранніх стадіях, коли лікування є найбільш ефективним.

У «Лабораторії Зору» пацієнтам пропонують:

• індивідуальний підбір окулярів та контактних лінз усіх типів;
  • апаратне лікування та профілактику у дорослих і дітей;
  • програми для лікування амбліопії, косоокості, синдрому «втомлених очей»;
  • комплексну дитячу офтальмологію

Переваги клініки:

• понад 10 років досвіду роботи;
  • сучасне обладнання останнього покоління;
  • команда висококваліфікованих спеціалістів, які постійно вдосконалюють знання;
  • більше тисячі задоволених пацієнтів, що довірили нам свій зір.

«Лабораторія Зору» — це не просто офтальмологічна клініка. Це місце, де технології поєднуються з турботою, де пацієнт отримує індивідуальний підхід і впевненість у завтрашньому дні. Тут допомагають зберегти ясність погляду та бачити світ у його справжніх кольорах.

• Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

Лабораторія Зору, медичний центр (оптика), вартість послуг:

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• Комплексна діагностика (дорослі) 1 000
  • Апаратне лікування (курс-10 днів) 2 500
  • Пневмотонометрія (глаукома) + консультація 350
  • Повторна пневмотонометрія (глаукома) 200

Відгуки та оцінки клініки

Немає відгуків та оцінок клініки
Відмітка "10" – найвища оцінка
* На порталі Likarni.com публікуються відгуки лише тих клієнтів, що були записані через наш сервіс

Лікарі клініки Лабораторія Зору, медичний центр (оптика)

Табинский Дмитрий Семенович
Консультація от 400
Обрати фах
  • Офтальмолог
очистити

** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.

Зверніть увагу на інші клініки:
Одеса вул. Варненська, 29, корп. 2, офіс 34 р.Київський
У приватному кабінеті психолога Наталії Макарчук можливо отримати професійну допомогу в подоланні психологічних труднощів і життєвих криз, а також пройти лікування від ПТСР (посттравматичний стресовий розлад)
Пн: 09:00-17:00 Вт: 09:00-17:00 Ср: 09:00-17:00 Чт: 09:00-17:00 Пт: 09:00-13:00
ТОВ «Консультативно-діагностичний центр «Нейро-Кардіо Лаб» спеціалізується на проведенні діагностичних процедур на високоточному та сучасному обладнанні для дорослих та дітей.
Пн — Пт: 09:00-18:00 Сб: 10:00-16:00
Одеса пр-т Князя Ярослава Мудрого (Академіка Глушка), 32 р.Київський
8,7
Медичний центр "MADVY clinic" — це спеціалізована клініка, яка займається відновленням і підтримкою жіночого здоров'я.
Пн — Пт: 09:00-18:00 Сб: 09:00-14:00
Медичний центр "Женева" — це спеціалізована клініка, в якій проводять регенеративне стоматологічне лікування. Пріоритети установи — безпека, безболісність, а також ефективність. Фахівці неодноразово проходили стажування за кордоном.
Пн — Пт: 10:00-18:00