Аллергопробы и прик-тесты в Киеве

Можливо, вас цікавлять лікарі алергологи
Шкірний прик-тест на алергени побутові ( до домашнього пилу , пір'я подушок) 200 грн
6,0

Сб Нед
Олена
Хочу висловити щиру вдячність лікарям Паненку Максиму Васильовичу та Карпенко Наталії Вікторівні за успішно проведену операцію. Ситуація була неординарною, оскільки вони виправляли помилки, допущені в іншому медичному закладі( ЦЕНТР В).Лікарі діяли дуже оперативно, професійно та злагоджено. Окрім високого професіоналізму, хочу відзначити надзвичайну чуйність та підтримку всього персоналу. Медсестри та лікарі були уважними протягом усього періоду реабілітації, завжди готові відповісти на запитання та підбадьорити. Безмежно вдячна за вашу нелегку працю, відданість справі та золоті руки. Ви — найкращі! Ви відновили не лише здоров'я, але й віру в українську медицину.
Фіновська Тетяна Володимирівна
Хоч лікар трохи затримався, але все пройшло добре
Мазур Дарья Володимирівна
Гринюк Людмила Василівна
8,5
Вінниця ш. Хмельницьке, 92 (пов. 2)
Багатопрофільний медичний центр «Моє здоров’я» займається діагностикою, лікуванням та профілактичними діями по 15 напрямкам дорослої та дитячої медицини.
  • Шкірний прик-тест на алергени побутові ( до домашнього пилу , пір'я подушок) 200
  • Шкірний прик-тест на алергени дерев (берези, вільхи клейкої, дуба, ліщини звичайної) 200
  • Шкірний прик-тест на алергени злакових (грястиця збірна, тнкологу лучного, пажитниці багаторічної, костриці лучної, 200
Центр-В
6,2
Вінниця вул. Київська, 5
Лікувально-діагностичний "Центр-В" на вул. Київської пропонує пацієнтам кваліфіковану медичну допомогу за різними напрямками. Пацієнтів приймають отоларинголог, педіатр, терапевт, лікар сімейної медицини, алерголог, гастроентеролог, гінеколог, гомеопат, дерматолог, кардіолог, логопед, невролог, уролог, фізіотерапевт, ендокринолог.
  • Шкірний тест (прік-тест) з 1 алергеном ( пилковим) 100
  • Шкірний тест (прік-тест) з 1 алергеном (побутовим, епідермальним, грибковим) 150
  • Шкірний тест (прік-тест) з розчиною рідиною 50
6,6
Вінниця, вул. Космонавтів, 39
5,4
Вінниця вул. Тімірязєва, 34
Медичний центр «Пульс» працює понад 20 років, займається діагностикой та лікуванням за державними стандартам доказової медицини по 18 основним напрямкам.
Вінниця вул. Воїнів Інтернаціоналістів, 10 (каб. 8)
Консультативно-діагностичний центр «Пульмікс» займається встановлення діагнозу для хворих з проблемами дихальної системи для дітей та дорослих.
Вінниця ш. Хмельницьке, 92 (пов. 1)
Сучасна медична лабораторія "Діомед.Т" пропонує пацієнтам більше 500 видів лабораторних послуг — від клінічних аналізів до комплексних досліджень.
Вінниця, м. Тиврів, вул. Шевченко, 2