Біопсія шийки матки у Рівному

Можливо, вас цікавлять лікарі гінекологи
Біопсія шийки матки 90 грн
Біопсія шийки матки від 250 грн
Біопсія шийки матки (з морфологічним дослідженням) 650 грн
Биопсия шейки матки 1200 грн
6,0
Знайдено 4 клініки

Сб
Олена
Супер лікар Царук Ірина Андріївна.Дякуємо Богу та працівникам цієї клініки за донечку.
Юлія
Для тих хто ще сумнівається на рахунок еко в цій клініці, то не раджу сумніватися)!Ми вірили і у нас маленьке чудо на руках.Звертайтеся до Ірини Царук- вона просто ангел в білому халаті:- чуйна, порядна, лікар з великої букви, таких дійсно мало!!І взагалі весь персонал хороший❤Благодар раджу на всі 100% тим хто бажає діток.
Ірина
Чудові спеціалісти всім рекомендую
Богдан
Викачка грошей не рекомендую! Поліклініка просто ужасна! Ганяють з кабінету в кабінет! Потратив гроші, взнав те шо знав. Видно шо лікарі працюють на виманювання грошей. Будь те готові відати кругленьку суму! Я в державній поліклініці більше взнав чим в Аніко сміх і гріх.
6,2
Рівне вул. Княгиницького, 5 А (пов. 3)
Приватний медичний центр "Аніко" проводить діагностику, лікування та реабілітацію за багатьма напрямками.
Благодар
6,0
Рівне вул. Воля, 5
Центр репродукції "Благодар" займається лікуванням жіночого та чоловічого безпліддя, діагностикой органів статевої системи, пропонує програми комплексної терапії. У клініці працюють висококваліфіковані лікарі педіатр, неонатолог, акушер-гінеколог, репродуктолог, уролог, андролог.
Рівне вул. Соборна 15
Медичний центр «100% Життя» — це сучасний заклад у Рівному, який надає повний спектр послуг для підтримки здоров’я та добробуту мешканців міста й області. Команда кваліфікованих лікарів застосовує індивідуальний та комплексний підхід, забезпечуючи високий рівень медичної допомоги.
  • Биопсия шейки матки 1 200
  • Пайпель-биопсия эндометрия (без стоимости гистологии) 1 200
4,8
Рівне вул. Замкова, 23
Медичний кабінет "Сана" створений у 1999 році, спеціалізується в сфері акушерсько-гінекологічної допомоги, проводить діагностику та лікування жіночої репродуктивної системи. Лікарі клініки мають вищу категорію кваліфікації.