Детский массаж в Киеве (метро Лыбедская)

Возможно, вас интересуют врачи массажисты возле ст. метро Лыбедская
Лечебный массаж (детский) грудной клетки при бронхитах, пневмониях, других заболеваниях органов дыхания 840 грн
Найдено 2 клиники
Тетяна
Моє улюблене місце здоров'я та енергії вже 2 роки! Ходжу в Оздоровчий центр кінезітерапії «Спина+» на Либідській (дуже зручно, поруч із метро) і неймовірно задоволена. Тут панує особлива атмосфера завдяки молодому й активному колективу, який просто заряджає позитивом. Дівчата на рецепції завжди привітні, ввічливі та готові допомогти в будь-якому питанні. Моя лікарка — Олена Володимирівна — неймовірно професійний фахівець, чуйна і уважна! Вона молода, витончена, сама активно займається спортом і просто надихає своїм прикладом. Щоразу вона з великою увагою та турботою підбирає саме ті вправи, які мені потрібні, і завдяки їй я відчуваю помітний результат. Реабілітологи — це команда професіоналів! Дуже приємні, щирі молоді люди! Вони з такою увагою ставляться до кожної вправи, завжди з посмішкою підтримають, підкажуть, як правильно їх виконувати, і піднімуть настрій своїм приємним спілкуванням. Сам центр постійно розвивається: оновлюється ремонт, розширюються зали, усе дуже сучасно та затишно. Завдяки «Спина+» я почуваюся набагато краще, додалося сил, життєвої енергії та впевненості у всіх моїх справах. Щиро дякую всьому колективу за вашу працю та за те, що повертаєте радість руху! Рекомендую всім, хто хоче бути здоровим, Оздоровчий центр кінезітерапії «Спина+» на Либідській!
Сегодня была на приеме у доктора- подолога Мирошниченко Марины Владимировны. Хочу выразить ей огромную благодарность за профессиональный прием. Это доктор с большой буквы! Она все знает !! Она все умеет!! Огромное спасибо администрации клиники, что смогли ее сберечь в это тяжелое время!! Очень мало хороших и опытных врачей!! Поэтому огромная просьба берегите ее и цените!!! Это Доктор, который обожает свою профессию!! Это Доктор, который помогает людям избавиться от болезней! Спасибо Вам большое за это!!
Бондаренко Наталія Борисівна
Савченко Юрій Олександрович
8,3
Киев ул. Джона Маккейна, 7 Б
м.Лыбедская4 1 м.Дворец Украина16 3 м.Зверинецкая18 6
Смарт Медикал Центр м. Лыбедская — частная многопрофильная клиника для взрослых и детей. Врачи по более чем 45 направлениям. Дневной стационар и хирургия одного дня. Рентген, анализы, эндоскопия.
  • Лечебный массаж (детский) грудной клетки при бронхитах, пневмониях, других заболеваниях органов дыхания 840
  • Лечебный массаж спины (детям 1 – 7 лет) 900
6,1