Видалення молочного зуба у дитини в Хмельницькому

Можливо, вас цікавлять лікарі стоматологи

Павло
Довго шукав стоматологію у Хмельницькому і обрав VA Clinic. Тут мені зробили реставрацію, відбілювання зубів, лікування каналів (ендо) та поставили коронки. Робота лікаря Вакульчук Аліни Анатоліївни на найвищому рівні, результат перевершив усі очікування. Усмішка тепер виглядає ідеально, дякую клініці за професіоналізм!
Зоряна
Я вже кілька разів була в VA Clinic на гігієні та відбілюванні зубів, завжди результат чудовий. Цього разу привела маму на консультацію і лікування їй усе дуже сподобалось, навіть сказала, що давно не відчувала такого уважного ставлення у стоматології. Вона попросила обов’язково залишити відгук і подякувати лікарям за професіоналізм. Тепер це наша сімейна стоматологія
Олена
Довго відкладала лікування ясен, поки не звернулася у VA Clinic. Тут є чудовий пародонтолог, який уважно обстежив, склав план лікування і допоміг вирішити проблему з кровоточивістю ясен. Атмосфера спокійна, все сучасно і професійно. Дуже рада, що знайшла цю стоматологію.
Віктор
Мене турбував зуб мудрості, і я звернувся до VA Clinic Хмельницький. Лікар Аліна Анатоліївна зробила рентген, провела видалення швидко та безболісно, навіть без набряку після процедури. Пізніше повернувся сюди на лікування карієсу пломби встановили з ідеальним підбором кольору. Дуже сподобалося, що тут використовують сучасні технології та дотримуються стерильності. Якщо потрібен стоматолог-хірург або терапевт рекомендую тільки сюди.

На жаль,

за напрямком "Видалення молочного зуба у дитини" лікарень та діагностичних центрів в Хмельницькому на сайті likarni.com не знайдено.

Ви можете обрати іншу відповідну лікарню в Вашому місті

Шукати лікарню!
Хмельницький вул. Панаса Мирного, 18Б
6,9
Хмельницький вул. Львівське шосе 12/1
9,3
Хмельницький вул. Січових стрільців, 2/2 (навпроти ТЦ «Агора»)