Тарасевич Інна Олександрівна

Гінеколог
Досвідчена та кваліфікована лікарка, яка у своїй практиці дотримується принципів доказової медицини та індивідуального підходу до кожної пацієнтки. Володіє сучасними методами діагностики, зокрема кольпоскопією для виявлення патологій шийки матки. У професійній діяльності охоплює напрямки гінекологічної ендокринології, діагностики та лікування жіночого безпліддя. Проводить консервативне та оперативне лікування лейоміоми матки та кіст яєчників, застосовує сучасні підходи в естетичній гінекології.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:
Ужгород вул. Д. Богуславського 4

Немає відгуків
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 1993 р. - закінчила Донецький державний медичний університет ім. М. Горького по спеціальності «Лікувальна справа».
  • 1996 р. - Інтернатура при Донецькому державному медичному університеті ім. М. Горького.
  • 1996 р. - Донецький національний медичний університет ім. М. Горького, отримано спеціалізацію «Акушерство та гінекологія».
  • 2017 р. - Донецький медичний університет, отримано спеціалізацію «Ультразвукова діагностика».

Курси підвищення кваліфікації

• 2020 р. - отримано сертифікат «Репродуктивне здоров’я», Всеукраїнська асоціація безперервної професійної освіти.
  • 2020 р. - отримано сертифікат «Гормони та здоров’я», Національна медична академія післядипломної освіти.
  • 2020 р. - Асоціація перинатальної та антіейдж медицини «Практичні навички лікування та скринінгу інфекційних захворювань».
  • 2021 р. - Національна медична академія післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика, «Консиліум лікарів при коморбідних станах».
  • 2021 р. - пройдено базовий курс «Гістероскопії», Центр хірургічних інновацій.
Додаткова інформація

Досвід роботи:

• 1996 р. - лікар-акушер-гінеколог в КМУ «Обласний перинатальний центр».