Скороход Олександра Сергіївна
Психолог
Психолог займається усуненням нескладних розладів психіки. Надає медичну допомогу при тривожності/нервозності, психічних атаках, безсонні, депресії. Фахівець допомагає людям подолати труднощі без медикаментозного лікування. Вивчає психологічні особливості кожної особистості та проводить консультаційну роботу з профілактики нервових порушень. Налаштовує пацієнтів на позитивні відчуття.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Лікар працює в клініці:
Рівне
вул. Мірющенка, 31
Вікnтор
04 лютого '17р.
Впевнений, що нікому не завадить періодично звертатись на консультацію до психолога. Курс лікування у Олександри Сергіївни мене повністю відновив, багато помилок своїх осмислив, та навчився керувати собою у складних ситуаціях. Рекомендую доктора Скороход іншим.
Влад
10 жовтня '16р.
После консультаций я чувствую себя гораздо лучше. Доктор знает свое дело на отлично.
Алевтина
16 вересня '16р.
Оргомное спасибо за помощь!!! Ваши советы бесценны!!
Тетяна
13 січня '22р.
Олександра Сергіївна як людина і як лікар супер професіонал після консультації дуже стало легко до моєї дитини 2річної одразу знайшла підхід ми дуже задоволенні після консультації відчуття позитивні
- Консультація психолога
- Лікування тривожності і нервозності
- Лікування панічних атак
- Лікування депресії
- Лікування безсоння
- 2003 р. - Рівненський Державний Гуманітарний Університет;
- 2007 р. - Київський Педагогічний Університет ім. Б.Д. Грінченка.
Курси
- 2005 р. - Національний університет Києво-Могилянської Академії «Школа соціальної роботи», свідоцтво про проходження модульного курсу «Практична соціальна робота»;
- 2006 р.- закінчила курс «Психокорекція та пропедевтика психічних захворювань» Київська школа психокорекції при Київській медичній академії післядипломної освіти ім. П.Л. Щупика;
- 2010 р. - Київський Гештальт Психотерапевтичний Університет, сертифікат по підготовці бізнес тренерів та оргконсультантів;
- 2014 р. - закінчила Київський чотирічнийпроект по Дитячій та юнацькій психотерапії при УСП.
Схожі спеціалісти: