Петриченко Тамара Петрівна
Лікар вищої категорії
Лікар займається успішним лікуванням широкого спектру неврологічних захворювань. Також проводить реабілітацію пацієнтів, які перенесли закриті черепно-мозкові травми та інсульти.
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:
Рівне
вул. Грушевського, 26, 2 пов.
Артемий
19 лютого '20р.
Одного разу, у нашій сім'ї сталася біла. У мого батька, трапився інсульт. Потрібно було швидко щось робити. Ми звернулися за допомогою до цього лікаря. Вона, свою справу, зробила на відмінно. Зараз у батька не залишилося і сліду від перенесеної хвороби.
05 лютого '20р.
Дуже хороший лікар, та людина. Можна сказати, що Тамара Петрівна, врятувала життя моєму дідусеві. У нас сталося лихо, але завдяки професійним діям цього лікаря, вдалося запобігти ще більшій біді. Низький Вам уклін. Щиро вдячні!
- 1993 р. Закінчила Вінницький національний медичний університет ім. М. І. Пирогова. Здобула кваліфікацію «Лікар»
- 1995 р. Проходила інтернатуру на базі. Вінницького національного медичного університету ім. М. І. Пирогова. Присвоєно звання лікаря-спеціаліста за спеціальністю «Невропатологія»
Курси підвищення кваліфікації
- Періодично проходила курси підвищення кваліфікації на базі Львівського медичного університету та Рівненської обласної лікарні.
Врач-невролог занимається ллікуванням хвороб
- мігреней