пакетна пропозиція

Check-up «Річний» жіночий в Zdravo

Николаев
Чи знаєте ви, що насправді відбувається у вашому організмі, коли ви відчуваєте «просто втому»? Ми створили «Річний» Check-up, щоб ви могли перестати гадати та отримали повний контроль над своїм здоров’ям за мінімум візитів.
9650 грн
Придбати
Лікарі в акції
1 відгук
Акушер-гінеколог, дитячий акушер-гінеколог
4 відгуки
Акушер-гинеколог, маммолог
Check-up «Річний» жіночий в Zdravo

Чи знаєте ви, що насправді відбувається у вашому організмі, коли ви відчуваєте «просто втому»? У щоденній метушні ми звикаємо ігнорувати сигнали тіла: легке запаморочення, дискомфорт у животі, апатію або тьмяність шкіри. Проте більшість небезпечних станів — від анемії та гормональних збоїв до онкологічних ризиків — на ранніх стадіях протікають абсолютно безболісно. Ми створили «Річний» Check-up, щоб ви могли перестати гадати та отримали повний контроль над своїм здоров’ям за мінімум візитів.

Як проходить обстеження:

Ми цінуємо ваш час, тому організували процес так, щоб він був максимально комфортним. Зазвичай Check-up проходить у два етапи:

Етап 1: Діагностика та аналізи

• Ви приходите у клініку вранці натщесерце.
  • Здаєте повний перелік лабораторних аналізів.
  • Проходите УЗД щитоподібної залози та молочних залоз.
  • Залежно від обраного лікаря, на цьому етапі також може бути проведено УЗД малого таза та взято мазки.

Етап 2: Консультація та висновки

• Ви приходите на зустріч із гінекологом, коли всі результати аналізів уже готові. Консультація терапевта.
  • Лікар проводить огляд, аналізує всі показники та складає вашу персональну «карту здоров’я».

Інструментальні дослідження

• Електрокардіограма серця з розшифровкою (ЕКГ)
  • УЗД Печінка + жовчний міхур + жовчні протоки + підшлункова залоза + селезінка + судини портальної системи
  • Дослідження мікрофлори урогенітального тракту у жінок
  • УЗД Щитоподібна залоза + молочні залози + матка + яєчники інтравагінально
  • Класичний ПАП-тест (скринінгове дослідження мазка шийки матки)

Лабораторні аналізи

• Загальний аналіз крові (лейкоцитарна формула + ШОЕ)
  • Аналіз сечі загальний (ЗАС) + мікроскопія осаду
  • Аланінамінотрансфераза (АЛТ) / ALT
  • Аспартатамінотрансфераза (АСТ) / AST
  • Гамма-глутаматтрансфераза (ГГТ) / GGT
  • Залізо (сироватка) / Fe
  • Феритин
  • Лужна фосфатаза (ЛФ) / ALP
  • Креатинін (сироватка)
  • Комплекс №5 "Ліпідограма" (холестерин, тригліцериди; ЛПВЩ, ЛПНЩ, ЛПДНЩ, індекс атерогенності) \ N
  • Гомоцистеїн
  • Коагулограма на автоматичному аналізаторі (ПЧ, % за Квіком, МНВ, АЧТЧ, Фібриноген, ТЧ)
  • Глікований гемоглобін (HbA1c)
  • Індекс HOMA (глюкоза, інсулін, індекс)
  • Тиреотропний гормон (ТТГ)
  • Швидкий тест для виявлення гепатиту В
  • Швидкий тест для виявлення гепатиту С
  • Швидкий тест для виявлення антитіл до ВІЛ

Як записатися? Зверніться до нашого Відділу Турботи, і ми підберемо для вас найзручніший графік: або розділимо діагностику та консультацію на два дні, або запишемо до лікаря, який проведе огляд та УЗД одночасно.

Інши клініки у пропозиції:
Киев бул. Вацлава Гавела, 4 м.Берестейская22 9 м.Шулявская30 8
8,2
Многопрофильная клиника "Гиппократ" основана в 1999 году. Это частное учреждение, ставшее со временем торговой маркой, одним из первых было аккредитовано украинским Министерством здравоохранения.
Пн — Пт: 08:00-22:00 Сб: 08:00-22:00 Вс: 08:00-22:00
Допомога Плюс на Осокорках — медицинское учреждение, специализирующееся на предоставлении полного спектра услуг в области гинекологии, маммологии, урологии, проктологии, ортопедии и пластической хирургии.
Пн — Пт: 08:30-20:30 Сб: 08:30-20:30
Oxford Medical — это современный медицинский центр с крупным отделением репродуктивной медицины, а также поликлиникой для взрослых и дневным стационаром. Здесь установлено новое диагностическое и лечебное оборудование экспертного класса.
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-20:00 Вс: 09:00-15:00
Doctor Sam – многопрофильная клиника с международными стандартами качества медицинских услуг и сервисом высокого уровня. Направлениями работы являются амбулаторно-поликлинический консультативный прием врачей, диагностика, сопровождение беременности, дневной стационар, профилактические прививки и т.д.
Пн — Пт: 07:00-20:00 Сб: 08:00-20:00 Вс: 09:00-18:00