Check-up «Жіночий» після 45 років в Zdravo

Після 45 років жіночий організм входить у період особливих змін. Гормональна перебудова впливає не лише на настрій, а й на обмін речовин, стан судин, серця та міцність кісток. Часто «дзвіночки» від організму — припливи, коливання ваги чи безсоння — сприймаються як неминучість, хоча насправді це сигнали, що потребують уваги фахівців. Ми створили цей комплекс, щоб ви могли пройти цей етап впевнено, зберігши красу, здоров'я та високу якість життя.
Як проходить обстеження:
Ми цінуємо ваш час, тому організували процес так, щоб він був максимально комфортним. Зазвичай Check-up проходить у два етапи:
Етап 1: Діагностика та аналізи
- Ви приходите у клініку вранці натщесерце.
- Здаєте повний перелік лабораторних аналізів.
- Проходите УЗД щитоподібної залози та молочних залоз.
- Залежно від обраного лікаря, на цьому етапі також може бути проведено УЗД малого таза та взято мазки.
Етап 2: Консультація та висновки
- Ви приходите на зустріч із гінекологом, коли всі результати аналізів уже готові.
- Лікар проводить огляд, аналізує всі показники та складає вашу персональну «карту здоров’я».
Інструментальні дослідження
- (УЗД Щитоподібна залоза + молочні залози + матка + яєчники інтравагінально).
Лабораторні аналізи
- Загальний аналіз крові (лейкоцитарна формула + ШОЕ)
- Аналіз сечі загальний (ЗАС) + мікроскопія осаду
- Комплекс №7 "Печінкові проби"
- Комплекс №8 "Ниркові проби"
- Комплекс №5 "Ліпідограма"
- Рідинна цитологія ПАП-тест
- Індекс HOMA (глюкоза, інсулін, індекс)
- Індекс ROMA (СА 125, НЕ-4, Індекс)
- Феритин
- Глікований гемоглобін (HbA1c)
- 25 - гідроксивітамін D, 25 - (OH) D
- Дослідження мікрофлори урогенітального тракту у жінок
- Тиреотропний гормон (ТТГ)
- Взяття біолог матеріалу (зішкріб)
Як записатися? Зверніться до нашого Відділу Турботи, і ми підберемо для вас найзручніший графік: або розділимо діагностику та консультацію на два дні, або запишемо до лікаря, який проведе огляд та УЗД одночасно.