Сімейна клініка на Подолі

• Про клініку
  • Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі
Щодня ми обслуговуємо сотні пацієнтів: терапевти і педіатри встановлюють діагнози, медсестри вакцинують та збирають аналізи, приймають вузькопрофільні спеціалісти. Все це - заради вашого здоров'я. Ми завжди прагнемо бути кращими – постійно вдосконалюємось. Толерантне та дбайливе ставлення до кожного пацієнта та працівника – це і є «Сімейна клініка»!
  • Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

Сімейна клініка на Подолі, вартість послуг:

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• Кольпоскопія 500
  • Видалення інородного тіла ІІ рівня складності (що не потребує операційного втручання або анестезії) 800
  • Радіохвильова деструкція ш/м 1 000
  • Консультація гінеколога первинна 500
  • Консультація дерматолога первинна 500
  • Видалення папіломи електрокоагулятором без урахування знеболювального (шия, тіло) 1 шт. 100
  • Видалення папіломи до 5мм електрокоагулятором без урахування знеболювального (періорбітальна зона) 1 шт. 150
  • Видалення папіломи від 5мм електрокоагулятором без урахування знеболювального (періорбітальна зона) 1 шт. 200
  • Видалення папіломи до 5мм без урахуванн знеболювального (інтимна зона) 1 шт. 150
  • Видалення папіломи від 5мм без урахуванн знеболювального (інтимна зона) 1 шт. 350
  • Видалення бородавки до 1 см електрокоагулятором без урахування знеболювального (шия,тіло) 1 шт. 350
  • Видалення бородавки більше 1 см електрокоагулятором без урахування знеболювального (шия,тіло) 1 шт. 500
  • Дерматоскопія більше 10 новоутворень 500
  • Консультація кардіолога первинна 500
  • Медична послуга з виконання сестринських маніпуляцій на дому, офісі, стаціонарі в межах міста 1 000
  • Медична послуга з виконання сестринських маніпуляцій на дому, офісі, стаціонарі за межами міста (в радіусі 50 км) 2 000
  • Консультація лікаря на дому в межах міста 1 200
  • Консультація за межами міста (в радіусі 10 км) 2 200
  • Консультація за межами міста (в радіусі 50 км) 3 500
  • Консультація лікаря дистанційно 500

Відгуки та оцінки клініки

Немає відгуків та оцінок клініки
Відмітка "10" – найвища оцінка
* На порталі Likarni.com публікуються відгуки лише тих клієнтів, що були записані через наш сервіс

Лікарі клініки Сімейна клініка на Подолі

• Гінеколог
  • Дерматовенеролог
  • Кардіолог
очистити

** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.

Зверніть увагу на інші клініки:
Полтава вул. Європейська 108
6,0
Пн — Пт: 08:00-19:00 Сб: 08:00-17:00 Н: 09:00-13:00
Лікувально-діагностичний центр CentroLab надає послуги з лабораторної та функціональної діагностики: ЕКГ (електрокардіографія) з розшифровкою лікаря.
Пн — Пт: 07:30-13:00 Сб: 08:00-13:00
Пн — Пт: 07:30-13:00 Сб: 08:00-13:00
Полтава пр-т Віталія Грицаєнка 18-А (пр-т Першотравневий)
9,4
Відкрита в Полтаві в 2010 році філія Міжнародної мережі медичних центрів «ОН Клінік» була другим в Україні медичним центром, що складається всього лише з двох відділень: проктологічного і дерматологічного. Однак успіх інноваційних методик і сучасного підходу до лікування перевершив всі очікування. Через два роки - Полтавська філія розширилася: до вже існуючих відділень приєдналися гінекологічне, урологічне та гастроентерологічне відділення, кабінет УЗД, збільшився спектр фізіотерапевтичних процедур.
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 09:00-17:00 Н: 09:00-15:00