Медакустика, центр реабілітації слуху в Івано-Франківську

8.0
Івано-Франківськ, м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 65
Пн — Пт: 09:00-18:00
  • Про клініку
  • Ціни на послуги
  • Відгуки

Філія всеукраїнської компанії "Медакустика" в Івано-Франківську — реабілітаційний центр, що пропонує професійні рішення проблем слуху, мови і голосу у дорослих і дітей. Тут надаються послуги з комплексного обстеження слуху, підбору слухового апарату і повного медичного супроводу протягом усього періоду його носіння.

У центрі працюють фахівці з високим рівнем професійної підготовки та знань, досвідом роботи в клініках Європи і США:

• аудиологи;
  • оталарингологи;
  • сурдологи;
  • аудиометристи-слухопротезисти;
  • сурдопедагоги;
  • логопеди;
  • дефектологи;
  • психологи.

Також високий рівень діагностики та лікування забезпечує використання передового обладнання.

За якістю надання послуг "Медакустика" займає лідируюче положення серед інших українських компаній цього профілю.

До переваг звернення до центру належать:

• індивідуальний підхід до кожного пацієнта;
  • безкоштовне надання медичних послуг у разі придбання слухового апарату в центрі;
  • у вартість слухового апарату, придбаного в центрі, входять його підбір та налаштування на період дії гарантії;
  • повний супровід пацієнта, що носить слуховий апарат, в гарантійний період і після його закінчення.

Центр реабілітації слуху "Медакустика" — це світові стандарти в слухопротезуванні та оптимальне вирішення проблеми кожного пацієнта.

• Ціни на послуги
  • Відгуки

Медакустика, центр реабілітації слуху в Івано-Франківську, вартість послуг:

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• Ендоскопія
  • Консультація лікаря аудіолога
  • Аудіометрія (вимірювання гостроти слуху)
  • Імпедансометрія
  • Отоакустична емісія (ОАЕ)
  • Підбір і налаштування слухового апарату
  • Налаштування СА без гарантії придбаних у нас
  • Виклик фахівця додому з обладнанням
  • Консультація аудіометриста-слухопротезиста

Відгуки та оцінки клініки

Відмітка "10" – найвища оцінка
Борис
24 квітня '18р.
Приїхали з чоловіком в гості в Івано-Франківськ до його матері, і в мене як на зло зломався слуховий апарат, який я замовляла взагалі на аліекспресі, в інструкції все на іншій мові, гадала шо все, гроші викинула. Але у Медакустиці мені допомогли, виявилось проблема в батарейці. Дякую, хлопці!
19 квітня '18р.
В мене батько лежачий, ще й почалися проблеми з слухом. Дякуюєм лікарям Медакустики що мають змогу виїзджати до пацієнта. Спокійна старість, гарне відношення, чого ж ще бажати?
19 квітня '18р.
У нашому місті не було аудіометрії. Тепер зявилася, дякуючі вашій клініці. Поряд з домом, записуюсь на прийом по телефону, дзвоню з радістю. Чуйні лікарі і оператори. Прихожу як до себе додому.
Віта
13 квітня '18р.
Моя дитина соромилася ходити з слуховим апаратом, завжди всі її однолітки сміялися з неї, прийшли до вас. Лікарі підбрали класний слуховий апарат, практично невидимка. Дитина не відчуває себе неповноцінною. Я спокійна тепер за неї.
Дарина
13 березеня '18р.
В вашій клініці, на мою думку, саме передове обладнання, раніше, куди б я не зверталася, завжди всьо в них ломалось. Все довго. У вас небо і земля.
Оксана
24 лютого '18р.
Наслідком ОРВІ стало погіршення слуха. Професійну діагностику провели ваші спеціалісти. Дуже вдячна вам. Бажаю процвітання вашій клініці, і ше більше філіалів щоб відкрили.
Олег
02 лютого '18р.
Працюю діджеєм у клубі, помітив, що став погано чути. Мені 23 роки, це якийсь жах. Соромно було комусь сказати. Вирішив проконсультуватися з вашим оператором. Все вдалося, рекомендую вас усім.

** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.

Зверніть увагу на інші клініки:
Івано-Франківськ вул. Медична, 15
9,1
Прикарпатський діагностичний центр «Євроклінік» – лідер серед закладів охорони здоров’я, місія якого надавати висококваліфіковані медичні послуги кращих європейських стандартів. Центр спеціалізується на проведенні досліджень КТ, МРТ та сцинтиграфії (ОФЕКТ/SPECT).
Пн — Пт: 08:00-22:00 Сб: 09:00-20:00 Н: 09:00-20:00
Оксфорд Медікал (Oxford Medical) в Івано-Франківську на Незалежності — медичний центр сучасного рівня, який надає допомогу в проведенні консультацій, повного обстеження, а також лікування в таких напрямках, як гінекологія, сімейна медицина, неврологія, кардіологія, хірургія, травматологія, отоларингологія, офтальмологія та багато інших.
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 09:00-17:00 Н: 09:00-15:00
Івано-Франківськ вул. І. Франка, 17 Б, 1
4,0
Пн — Пт: 11:00-18:00 Сб: 11:00-18:00
Івано-Франківськ м. Коломия, пл. Вічевий Майдан, 1/2
9,1
"Центр відновлення зору Анатолія Совви" в Коломиї надає повний спектр послуг для діагностики та лікування очей у пацієнтів різного віку. Це філія мережі медичних центрів, які займаються питаннями зору. Лікарі центру мають високу кваліфікаційну категорію.
Пн — Пт: 09:30-18:00