Сторінка 9. Клініки в Одесі (Приморський район)

Знайдено 116 клінік

Сб Нед Цілодобово
Наталья
С дочкой прохожу МРТ уже не первый раз,довольны обслуживанием,врачи внимательные,всё объяснят,подскажут и персонал просто класс.
Александр
Хотите потерять время и деньги , милости просим в "магни тайм". Два часа с копейками делали исследование. Пересаживали с одного аппарата на другой , все что-то у них не получалось. Вышли оттуда с ужасной головной болью. Раньше тоже делали мрт , только в другом месте , так такого небвло. После всех испытаний ждали еще два часа резульиатов .... Сюда больше ни ногой..
Владимир
Делал мрт грудного и поясничного отделов позвоночника. Результат-у вас, в принципе, все хорошо. На мой комментарий, что в другом центре были подозрения на Бехтерева ответили: надо было сразу сказать, у нас на Бехтерева другие режимы исследования. Ерунда полная. В первом центре сразу дали полное описание снимков, а не две строчки. Не рекомендую.
Я бы назвала эту услугу-ни о чем... Мне делали мрт органов малого таза -описание просто ввели меня в ступор -не указаны не размеры органов ни размеры и кол-во узлов,ради чего я и делала мрт. Ранее делала в Интосане-там дороже, но оно того стоит-подробное описание со всеми ньюансами.А МагниТайм просто выброшенные деньги,реакция врача на моё недоумение при виде описания тоже поразила-приходите завтра,мы вам если надо что-то допишем. Без комментариев. Не выбрасывайте деньги на ветер.
4,9
Одеса вул. Пироговська 2 (на території військового госпіталю)
р.Приморский
Медичний центр "Магни-Тайм" — це клініка, в якій проводиться обстеження всього організму за допомогою новітніх апаратів магнітно-резонансної томографії. Фахівці центру проходили навчання як в Україні, так і в Німеччині.
Одеса вул. Гагарінське плато, 5/2
  • Консультація травматолога 299
в клініці 1 лікар
Одеса вул. Мала Арнаутська, 57
  • ВАГТ с озоном 750
  • Внутрішньовенне введення озонованого фізрозчина в комплексі з фізіопроцедурами 400
  • Внутрішньовенне введення озонованого фізрозчина окремо 500
Працює з
Пн: 09:00-17:00 Вт: 09:00-17:00 Ср: 10:00-18:00 Чт: 09:00-17:00 Пт: 09:00-19:00 Сб: 10:00-14:00 Нд: 10:00-14:00
4,5
Одеса вул. Говорова, 10 Д
р.Приморский
Психолог Антоніна Карагіаур надає широкий спектр психологічних послуг для різних вікових груп. У своїй роботі застосовує індивідуальний підхід до кожного клієнта і орієнтується строго на запити пацієнтів.
в клініці 2 лікарі
Одеса вул. Південна, 27
р.Приморский
"Медіком" — це спеціалізований центр здоров'я та краси, який почав функціонувати в 2011 році. Пріоритетна робота клініки - за допомогою косметологічних і лазерних процедур позбутися будь-яких недоліків.
Одеса вул. Князівська, 23
р.Приморский
Медичний центр "Голубка" — це спеціалізована клініка приватного характеру, в основі лікувальної тактики якої лежить біорезонансна медицина, що виключає використання медичних препаратів та різних добавок. Лікування ведеться за унікальними методиками.
Одеса вул. Жуковського, 10
р.Приморский
Дитячий німецький медичний центр Кінд (KIND) надає широкий спектр послуг за наступними напрямками: ультразвукова та функціональна діагностика, генетика, імунологія, логопедія, педіатрія і неонатологія. В установі також можна записатися на прийом до ендокринолога, хірурга, психіатра, гастроентеролога, кардіолога, офтальмолога і отоларинголога.