Сторінка 4. Виклик медичної сестри додому в Києві (відкриті по сб. клініки)

6,0
Знайдено 100 клінік

Сб Нед Цілодобово
Ірина
Лікар гінеколог Хурса дуже професійна. Видаляла мені поліпа. Все пройшло чудово. Я задоволена
Яна Гудима
Дуже гарна клініка, а особливо, лікар Бондарук Сергій Іванович. Дуже чуйний і професіонал у своїй справі лікар від Бога. Більше б таких лікарів. Дякую Вам від щирого серця!!!
Марина Н.
Була сьогодні на прийомі: все пройшло досить легко і комфортно. Спеціаліст зуміла пояснити все лаконічно: з твердою впевненістю можу стверджувати, що компетентна у своїй справі. Побільше б таких відкритих і чуйних лікарів! Рекомендую!
Володя
Лікар сподобався саме тим, що дуже зрозуміло мені все розповіла і пояснила яка у мене проблема. Була у лікаря перший раз, і залишилася у захваті від роботи фахівця. Цього спеціаліста, мені рекомендували пацієнти, які вже були у лікаря.
6,2
Київ вул. Старонаводницька, 13 (прим. 126 В в бук.А, секція Д)
м.Печерская 6 5 м.Зверинецкая 14 10 м.Дворец Украина 31 17
Медичний центр «Здравиця» — це сучасна клініка сімейної медицини, що поєднує діагностику, ендоскопію, малоінвазивної хірургію і травматологію, естетичну косметологію і фізіотерапію. Консультативне відділення включає сімейну терапію, педіатрію, кардіологію, неврологію, ендокринології, акушерство та гінекологію, урології, отоларингологію, офтальмологію і гастроентерологію. Тут представлені кваліфіковані фахівці, що ведуть лікування широкого спектру захворювань.
Сити Клиника
Київ пр-т Науки, 30
м.Демеевская 21 9 м.Голосеевская 24 9 м.Выдубичи 40 17
Спеціалізована профільна сучасна "Сіті Клініка" працює в трьох основних напрямках медицини: ендокринологія, гінекологія та репродуктологія, хірургія одного дня.
  • Виїзд медичної сестри додому 1 500
Акції
Київ вул. Олени Пчілки, 3а
м.Харьковская 35 9 м.Позняки 31 6 м.Вырлица 48 13
MD Clinic - медичний центр широкого профілю «Медична династія» займається діагностування, лікуванням і профілактикою по 13 медичних напрямках. До штату входять 34 фахівця різних кваліфікації з багаторічним досвідом практичної роботи.
  • Внутрішньом"язова ін"єкція на дому 300
Київ вул. Дмитра Багалія 4
м.Черниговская 19 3 м.Дарница 18 5
Спеціалісти клініки доктора Чорномиза спеціалізуються на еферентній терапії, проводять виведення з організму токсинів, отрут і хімікатів. Пацієнтам надаються медичні послуги наступних категорій: консультації уролога, дерматолога, гінеколога, хірурга, гастроентеролога, терапевта, сімейного лікаря, нарколога. Також в клініці проводиться комплексне діагностичне обстеження.
  • Крапельниця із препаратом Лаєнек 1пр 2 000
6,0
Київ вул. Гарматна, 38 Б
м.Берестейская м.Шулявская
Медичний центр «Владімед-Ритм» пропонує широкий спектр послуг для пацієнтів, діагностику та лікування різних захворювань організму. Центр працює за сучасними медичними стандартами, забезпечуючи індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Тут можна отримати консультацію лікаря, пройти необхідні обстеження та отримати рекомендації щодо лікування.
  • Виїзд медсестри додому - в межах Києва (без вартості послуг) 710
  • Виїзд спеціаліста (лікар, медсестра, масажист) за Київ (додатково за кожен кілометр від КП і назад до КП) - (за 1 кілометр) 40
  • Індивідуальний сестринський пост вдома, в стаціонарі (поза клінікою) (за 1 годину, без вартості сестринських процедур) 1 560
  • Індивідуальний сестринський пост вдома, в стаціонарі (поза клінікою) (за 1 добу) 3 200
Київ вул. Раїси Окіпної, 4 Б
м.Левобережная 6 2 м.Гидропарк 29 8
Медичний консультативний центр та клініко-діагностична лабораторія "Клініка Маркова" спеціалізується з області діагностики і терапії широкого кола захворювань.
Київ бул. Лесі Українки, 11
м.Печерская 6 3 м.Кловская 12 5
Диаген (Diagen) — це лабораторія, яка розташувалася на Лесі Українки. Основний напрямок діяльності — дослідження та наукові розробки в галузі молекулярної генетики та діагностики. Лабораторія спеціалізується на проведенні комплексних аналізів. На її території використовуються сучасні реактиви, що є гарантом отримання точного результату в стислі терміни.
Київ вул. Бориспільська, буд. 9
м.Красный хутор м.Дарница
КЛІНІКА ТИМЧАСОВО НЕ ПРАЦЮЄ. INVIVO CLINIC - це клініка, яка надає якісні та професійні послуги для всієї родини. Наші цінності: соціальна відповідальність, довіра клієнта, розвиток, команда. Ми працюємо з людьми та для людей, допомагаючи зберегти найцінніше, що є в людини - її здоров'я!
  • Виклик медичної сестри для взяття біоматеріалу 400
  • Виклик медичної сестри для маніпуляціїї вдома 650
Медицинский центр Особливий створений для довготермінового спостереження дітей з народження до повноліття. Здоров'я дитини оцінюється комплексно командою кваліфікованих фахівців. Тут працюють педіатри, неонатологи, логопед, фізіотерапевт, психолог, ЛОР, офтальмолог, хірург, кардіолог, дерматолог та інші вузькі фахівці.
  • Забір біологічного матеріалу на виїзді медичною сестрою (до 15 км за межами м. Києва 850
  • Забір біологічного матеріалу на виїзді медичною сестрою (до 30 км. за межами міста) 950
  • Забір біологічного матеріалу на виїзді медичною сестрою (в межах Києва) 500
Київ вул. Євгенія Харченко, 64 , Бортничі
м.Бориспольская 60 10
Центр сімейної медицини «Family Care» в Бортничах спеціалізується на діагностиці та лікуванні різних захворювань. Прийом ведуть кваліфіковані лікар: терапевти, гастроентерологи, гомеопати, кінезітерапевти, косметологи, отоларингологи, проктологи, стоматологи, рефлексотерапевти.