Ванна лікувальна+підводний душ-масаж+перлинний масаж+аромотерапія ( 45 хв.) 880 грн
Знайдена 1 клініка

Сб
6,7
в клініці 1 лікар
Київ пр-т Лобановського, 17
м.Вокзальная 44 16 м.Васильковская 55 22 м.Дворец Украина 68 23
Somatica – ваш надійний партнер у відновленні здоров'я та комфорту Клініка Somatica у Києві спеціалізується на реабілітації після травм та операцій, лікуванні захворювань хребта і суглобів, фізіотерапії та кінезітерапії. Наші професійні лікарі застосовують індивідуальний підхід і новітні методики, забезпечуючи швидке відновлення. Завдяки сучасному обладнанню та комплексним програмам ми допомагаємо пацієнтам повернутися до активного життя без болю.
  • Ванна лікувальна+підводний душ-масаж+перлинний масаж+аромотерапія ( 45 хв.) 880
  • Ванна лікувальна+перлинний масаж+аромотерапія ( 30 хв.) 715
  • Активовані сухі вуглекислі ванни 385
  • Озокеритова аплікація от 310
  • Аплікація з грязями Куяльницького родовища (велика) 330

Санаторії та оздоровчі центри в лікарнях в інших районах Києва

4,7
Київ бул. Лесі Українки, 23 Б, 2 поверх
м.Печерская 20 55
  • Check-UP STANDART для ЧОЛОВІКА – комплексна програма профілактичного обстеження організму чоловіка 7 900
  • Check-UP PREMIUM для ЧОЛОВІКА – розширена комплексна програма профілактичного обстеження організму чоловіка 22 410
  • Check-UP STANDART для ЖІНКИ – комплексна програма профілактичного обстеження організму жінки 10 920
  • Check-UP PREMIUM для ЖІНКИ – розширена комплексна програма профілактичного обстеження організму жінки 28 040