Клініки логопедії в Києві (метро Васильківська)

Можливо, вас цікавлять лікарі логопеди біля зуп. метро Васильківська
Консультація логопеда 450 грн
Консультація логопеда 500 грн
Консультація логопеда 750 грн
6,0
Фильтр: (Знайдено 2 клініки)
Знайдено 2 клініки

Сб Нед
Сортировка
Педан Єгор Володимирович
Все добре
Ласкавий Євгеній Олександрович
Прийом пройшов дуже добре. Лікар зробив обстеження, визначив діагноз та призначив лікування.
Острянко Оксана Андріївна
Людмила
Хороший лікар. Уважна, ретельно проводить огляд. Отримали відповіді і рекомендації на всі свої запитання. Рекомендую.
6,4
в клініці 1 логопед
Київ вул. Марічанская, 9
м.Васильковская 13 3 м.Голосеевская 13 4
Спеціалізований медичний дитячий центр "Педіатр і Я" заснований в 2012 році. Основний напрямок це медична допомога дітям з народження, реабілітація малюків з різними патологіями: неврологічними, ортопедичними та ЛОР. Приймає лікар: Мельниченко Диана Владимировна
  • Арт-терапія для дітей до 4-х років (30хв) 450
  • дивитися весь прайс
Сб: 09:00-18:00 Нд: __:__-__:__
Київ пр-т Лобановського, 17
м.Вокзальная 44 16 м.Васильковская 55 22 м.Дворец Украина 68 23
Somatica – ваш надійний партнер у відновленні здоров'я та комфорту Клініка Somatica у Києві спеціалізується на реабілітації після травм та операцій, лікуванні захворювань хребта і суглобів, фізіотерапії та кінезітерапії. Наші професійні лікарі застосовують індивідуальний підхід і новітні методики, забезпечуючи швидке відновлення. Завдяки сучасному обладнанню та комплексним програмам ми допомагаємо пацієнтам повернутися до активного життя без болю.
  • Консультація логопеда 800
  • Повторна консультація логопеда 750