Чистка обличчя в Києві (метро Університет) (відкриті по нед. клініки)

Фильтр: (Знайдено 3 клініки)
Знайдено 3 клініки

Сб Нед
Сортировка
Від усієї душі хочу подякувати Лікарю з великої букви Островерхому Андрію Павловичу за вражаючий професіоналізм під час проведення операції ,а також за турботу, небайдужість і підтримку в післяопераційний період. Ви лікар від Бога, лікар за покликанням - щиро допомагаєте тим, хто того потребує. Ви завжди на зв’язку , що дуже тішить та заспокоює. Впевненість, професіоналізм Андрія Павловича , уважне і чуйне ставлення та легкість у спілкуванні просто вселяє надію на позитивний результат! Ще раз дякую Вам, Лікарю, і виражаю свою шану та повагу. Бажаю Вам подальших професійних успіхів у важкій, але корисній та благородній роботі. Гідної Вам винагороди за Вашу працю. Здоров'я, миру і добра! З повагою Ольга Снігур
Варвара
Коли хочеться зробити собі приємне - йду в Центр краси Modi. Іноді можу увесь день там провести, гарна атмосфера та якість послуг сприяють. І нігтики там робила у чарівної майстрині, й обгортування різні для тіла, у косметолога доглядала за обличчям. Дуже подобається, що такі різні процедури можна зробити в одному місці, тож я вже постійна відвідувачка!
4,3
Спеціалізований "Центр краси Modi" - це салон краси, в якому надають якісні послуги по догляду за красою всього тіла. Всі процедури проводять фахівці високого рівня.
6,1
Cеть клиник "Амеда"
4,0
Київ вул. Златоустівська, 16
м.Вокзальная 17 8 м.Университет 18 10
Багатопрофільна клініка "Амедіа" на Златоустівській надає всебічну медичну допомогу для всієї родини, входить в мережу медичних закладів. У клініці працюють два основних відділення - дитяче та доросле. Більшість лікарів медзакладу мають вищу, першу або другу кваліфікаційну категорію, серед них кандидати наук в галузі медицини.