Сторінка 2. Ультрафонофорез в Києві

6,0
Знайдено 24 клініки

Сб Нед
Костянтин
Дуже класно, що у приватній клініці з'явилась можливість укласти безкоштовно декларацію з сімейним лікарем. Поміняв двох сімейних і НАРЕШТІ!!!!Боньковська Ольга Олексіївна - справжній професіонал. Вислухає, порадить та пояснить чому що і як.Зазвичай все бігом, бігом, а тут часу вдвічі більше на пацієнта виділяється, та уваги і професіоналізму значно більше. Вирішив поділитися корисною інформацією з ірпінчанами.
Людмила
Я доктором очень довольна.Он многих моих знакомых поднял на ноги.Люди разные.И мнения разные.
Богдана
Мені сподобалася клініка. Чиста, тиха, ніяких черг. Легко можна розрахуватися карткою. Перед прийомом за день телефонують і нагадують, а потім ще посилають смс, щоб точно не забула. Дуже хороший лікар уролог Микола Борисович Литвинов. До цього я два роки мучилася з проблемою, в інституті урології мені не змогли поставити діагноз, на око сказали, що мабуть лейкоплакія, прогнали через купу платних аналізів, а діагноз так і не дали. Я чого вже тільки собі не накрутила... Микола Борисович дуже швидко визначив, що в мене проблема через особливості будови анатомії, зробив усе, щоб допомогти виправити ситуацію. Лікар з розумінням, чуйний, все добре пояснює, жартує, зайвого не радить. Дуже приємно співпрацювати, і головне - є результат. Дякую!
Добрый день. прошла у вас лечение у гастроэнтеролога и хочу написать свой отзыв : 1. При записи к врачу спросили по телефону болею ли я с температурой, была ли заграницей и т д. Считаю эти вопросы нужными в данный момент, но думаю было бы логично при этом ещё проверять температуру при входе в больницу. При записи так же сказали, что нужно маска, у них масок нет и купить не знают где. Думаю для частной клиники с хорошими ценами, это хороший административный пробел. 2. Общение с врачом и диагностика. В этом плане только положительные новости. Врач сделал все, чтобы диагностировать болезнь и назначить лечение. Большое спасибо ! 3. Отправка анализов на почту и запись. За месяц лечения администрация так и не решила вопрос, что ко мне не приходят анализы и походу не планировала его решать. При каждом звонке меня по кругу спрашивали кто я что я к кому я и была ли я за границей. Есть вопрос к общей системе CRM компании либо к пользователям этой системы, почему мои данные нормально не фиксируются в больнице. Итог : по лечению и врачу - огромный плюс и рекомендации. По административным вопросам, общению при входе, общению по телефону огромный минус.
Київ пр-т Повітрофлотський, 52
м.Вокзальная 43 12 м.Васильковская 22 м.Олимпийская 26
Сучасний медичний центр «Сімейний лікар» з 2011 року надає пацієнтам різноманітні медичні послуги. Це інноваційні методи діагностики та лікування: іридодіагностика (встановлення хвороби по очах), вегето-резонансне тестування організму, духовні та психологічні практики, гомеопатія, рефлексотерапія масаж.
Київ м. Ірпінь, вул. Соборна, 128/1
Медичний центр "Веста" спеціалізується на наданні широкого спектру послуг для пацієнтів всіх вікових категорій. В установі ведуть прийом андрологи, терапевти, дерматологи, гінекологи, неврологи, офтальмологи, хірурги, педіатри та інші фахівці.
Cеть клиник "Наш доктор"
Київ вул. Срібнокільська, 1
м.Позняки 9 7 м.Осокорки 20 7
Медичний центр "Наш доктор" розпочала свою діяльність у 2004 році, спеціалізується на наданні медичної допомоги дітям, діагностиці та лікуванні різних захворювань.
4,4
Київ вул. Інститутська, 4 А
м.Крещатик 5 1 м.Площадь Независимости 12 3 м.Кловская 22 7
Кабінет косметолога Анастасії Панченко (Лисиці) надає широкий спектр косметологічних послуг. Прийом веде сертифікований фахівець з хімічним пілінгу, контурній пластиці, ін'єкційним методикам і різним технікам масажу.
4,3
Київ бул. Лесі Українки, 26, каб. 703 , Печерськ
м.Печерская 1 1 м.Зверинецкая 17 8 м.Дворец Украина 23 12
Партнер і виконавець інноваційних проектів НАН України - центр «Морська Фармакологія» - займається розробкою, виробництвом і є дистриб'ютором біопрепаратів. Натуральні засоби медичного призначення, гідролізати, в основі яких - морські молюски, сорбенти і продукти дієтичного вживання - ось спектр препаратів, пропонованих даним центром.
Сеть клиник "Полі-клініка"
Київ б-р Дарницький, 5 , Дарниця
м.Дарница 9 11 м.Черниговская 17 6
Багатопрофільний медичний заклад "Поліклініка на Дарницькому бульварі" пропонує своїм пацієнтам практично всі види амбулаторного лікування. У разі необхідності організовується лікування в клініці "Меділенд". Приймає лікар: Витер Валентина Кузьминична
  • Ультразвук з гідрокортизонову гелем - фонофорез (1 сеанс) 350
Київ вул. Велика Васильківська, 54 Б
м.Олимпийская 4 1 м.Дворец спорта 10 5 м.Площадь Украинских героев 8 4
Медичний центр "ІНГО" на Великій Васильківській - сучасна багатопрофільна клініка для всієї родини. Основні напрямки роботи центру – педіатрія, функціональна діагностика, кардіологія, гінекологія, мамологія, онкологія, травматологія та ортопедія, стоматологія, неврологія, ендокринологія та інші. Установи оснащено найновішим обладнанням, завдяки чому лікарі швидко діагностують хвороби та призначають ефективне лікування.
  • Ультрафонофорез - 1 зона 266
Київ вул. Н. Василенко, 7
м.Берестейская 17 5 м.Нивки 27 6 м.Шулявская 31 8
Спеціалізований діагностичний медичний центр "Уро-про" спрямовує діяльність на обстеження і виявлення різних захворювань за допомогою високоточного обладнання. Лікарі "Уро-про" працюють за європейськими стандартами, регулярно підвищуючи кваліфікацію, співпрацюють із зарубіжними партнерами. Клієнтам діагностичного центру "Уро-про" доступні послуги:
  • Ультразвукова терапія (фонофорез) ректально, вагінально (одна процедура) 550
  • Ультразвукова терапія (фонофорез) поверхнево (одна процедура) 350
Працює з
Вт: 09:00-18:00 Чт: 09:00-18:00 Сб: 09:00-15:00
Київ пер. Коломийський, 17 /31 А
м.Васильковская 4 3 м.Голосеевская 17 4
Відділення пластичної хірургії і лазерної урогінекології Клінічної академії лазерної медицини Calm (Калм) надає пацієнтам безліч послуг і надає допомогу тим, хто потребує пластичної операції.
Київ пр-т Василя Порика, 13 Б
м.Минская 82 12 м.Сырец 62 14 м.Нивки 86 15
Центр стимуляції мозку спеціалізується в області неврології і психіатрії, займається лікуванням затримок розвитку різного генезу, розладів аутичного спектру, наслідків травм або перенесених захворювань у дітей і дорослих. Для лікування захворювань використовуються апаратні методи, фізична реабілітація, фізіотерапія, психо-педагогічна корекція.
  • Фонофорез (Апарат БТЛ - 4000) ( для дітей) 450
  • Фонофорез (Апарат БТЛ - 4000) ( для дорослих) 600