Сторінка 7. Тест на коронавірус (COVID-19) в Києві

Знайдено 205 клінік

Сб Нед Цілодобово
Щербань Ірина
Вже майже пройшли три місяці як мені була проведена операція на оці в Клініці ВІЗІОБУД за адресою м.Київ просп.Лобановського,17. 01 лютого 2026 року я повністю втратила зір на лівому оці. Мій діагноз до операції: ускладнена катаракта, тотальний гемофтальм, наскрізний макулярний розрив, регматогенно-тракційне відшарування сітківки, дібетична проліферативна ретинопатія. Завдяки проведеній операції на оці лікарем- офтальмологом- хірургом к.м.н. Чічур Діаною Андріївною та доопераційне і післяопераційне спостереження, лікування лікарем Семеген Мар'яною Миронівною вдалось повернути зір на лівому оці. Мені була проведена закрита субтотальна вітректомія з ендолазеркоагуляцією сітківки та газовою ендотампонадою, факоемульсифікація катаракти з імплантацією ІОЛ. Вже через два місяці газ повністю розсмоктався і картинка на оці була повна. Пишу все це не тільки для того, щоб виразити вдячність лікарям і медсестрам, а й для тих пацієнтів, які мають схожі діагнози та шукають свого лікаря. Так тут послуги не дешеві, але результат важить більше. Велика подяка від мене лікарям Чічур Діані Андріївні, Семеген Мар'яні Мирославівні, молодшому медичному персоналу, які супроводжують від рецепшина, під час операції, обстеження, лікування. Ваш пацієнт Щербань Ірина.
Олена Г.
Найкращі рекомендації та велика подяка клініці та її хірургам - Сергію Петровичу Одарченко та Богдану Ігоровичу Задоріжному. Постановка діагнозу здійснювалась із швидким залученням всіх необхідних спеціалістів, хірургічне втручання проведено з мінімальним постопераційним дискомфортом. В цих докторів реально «золоті руки». До того ж не залишили без відповіді всі наші запитання, надали дуже змістовні та зрозумілі консультації. Очікуємо подальшої терапії в цій клініці.
Жанна
Выражаю большую благодарность Сергею Петровичу за помощь. Когда кормила грудью второго ребенка, появились уплотнения в молочных железах. Хотя я следовала рекомендациям акушера-гинеколога, но все равно грудь становилась все плотнее. Сергей Петрович обследовал меня и дал толковые рекомендации.
Катерина
Була на консультації у Сергія Петровича, дуже вдячна за детальне пояснення ситуації з діагнозом. Лікар пояснив план та схему лікування, буду оперуватись тільки у Одарченка.
6,1
Київ пр-т Валерія Лобановського, 17
м.Вокзальная 43 15
Клініка сучасної офтальмології "Візіобуд" спеціалізується на діагностиці та терапії захворювань органів зору. Послуги надаються як дорослим пацієнтам, так і дітям.
  • Короновірус SARS-CoV-2 (COVID-19) методом імуноферментного аналізу 550
Київ вул. Михайла Ломоносова, 33/43
р.Голосеевский
Клініка Варта — це медичний заклад нового покоління. Основний напрямок діяльності центру — надання кваліфікованої допомоги онкологічним хворим. У клініці діє загальна підтримка пацієнтів з інших захворювань.
Київ вул. Ентузіастів, 49 , Русанівка
м.Левобережная 16 7
Медичний центр «МСК» надає ряд послуг, в числі яких діагностика, лікування і профілактика різних захворювань. В установі приймають доктора таких спеціалізацій: педіатр, ортопед, ультразвуковий діагност, отоларинголог, гінеколог, уролог, проктолог, сімейний лікар, терапевт і рентгенолог.
Київ вул. Щербаківського, 42
м.Нивки 11 5 м.Сырец 35 15
Медичний центр Medelveys (Медельвейс) на Щербаківського — клініка, яка спеціалізується на наданні широкого спектру послуг. У центрі можна записатися на прийом до андролога, гінеколога, гастроентеролога, сімейного лікаря, уролога, невролога, дерматолога, кардіолога і іншим лікарям.
Київ м. Вишневе, вул. Молодіжна, 32 А
Багатопрофільна клініка сімейної медицини "Пульс" надає такі послуги: консультація сімейного лікаря, педіатра, гінеколога, УЗД, отоларинголога, офтальмолога, уролога, кардіолога, ендокринолога, дерматолога, ортопеда-травматолога, хірурга, гастроентеролога, невролога, повний спектр лабораторних аналізів, вакцинації, виклик лікаря додому тощо.
  • ПЦР-тест у клініці 1 100
  • ПЦР-тест на дому 1 900
  • Тест на IgG 500
  • Тест на IgА 400
  • Тест на IgM 400
Київ смт. Глеваха, вул. Підприємницька, 10Д (при в’їзді до м. Васильків, по вул. Декабристів, навпроти буд. 332)
м.Теремки 15
З 2011 року надає медичну допомогу пацієнтам та пропонує медичні послуги, спрямовані на відновлення організму після захворювань, операцій, інтоксикацій, а також пропонує комплексне обстеження для ранньої діагностики різних захворювань.
  • Експрес-тест на COVID 300
Київ пр. Петра Григоренка, 3 Б
м.Харьковская м.Осокорки м.Позняки
Сімейний центр здоров’я «Ольвиця» пропонує: Індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Сучасне обладнання експертного класу. Широкий спектр послуг: консультації лікарів, діагностика, лікування, профілактичні огляди та вакцинація. Прозоре ціноутворення та комфортна атмосфера. Ваше здоров'я – наш пріоритет!
  • Експрес тест на антиген (мазок) COVID-19 350
Київ пр-т Голосіївський, 130/57
м.Выставочный центр 4 10 м.Ипподром 13 7 м.Васильковская 17 5
Центр стоматології «Доктор Сидельников» надає послуги — лікування карієсу і видалення зубів, зняття зубних відкладень, протезування зубів, відбілювання та чистка. Також в стоматології надаються послуги дітям. З метою діагностики проводиться рентген.
  • Комбінований швидкий тест для визначення антигенів COVID-19 та грипу А/В 430
  • Коронавірус (SARS-Cov-2), COVID-19, швидкий тест для виявлення АГ, якісний 370
  • Коронавірус (SARS-Cov-2), COVID-19, РНК методом RT-ПЛР - якісний 780
4,4
Київ вул. Євгена Коновальця, 44
м.Печерская 4 12 м.Дворец Украина 21 7
Медичний центр «International Multi-Profile Clinic» — широкопрофільна медустанова, що спеціалізується на наданні якісної та комплексної терапії. При цьому використовуються Американські протоколи лікування. Фахівці клініки — кваліфіковані та досвідчені лікарі, мають досвід роботи за кордоном.
4,0
Київ вул. Микільсько-Ботанічна, 6/8
м.Университет 14 15 м.Площадь Украинских героев 13 9 м.Олимпийская 19 12
Медлюкс+ — це сучасний медцентр, що надає комплексні послуги з лікування залежності будь-якого характеру. На території клініки приймають профільні фахівці, які знають особливості лікування залежностей будь-якого типу. На практиці використовуються інноваційні технології, що дозволяє відновити загальний стан людини без явного впливу медикаментів. Лікарі знають підхід до пацієнтів будь-якого типу, включаючи осіб, які страждають психічними розладами.
  • Тест на Covid-19 (експрес) 700