Спермограма в Києві (метро Тараса Шевченко)

Спермограма «Клиника аппаратной косметологии - СиАйСи » 500 грн
Спермограма «Виктория, клиника генетики репродукции» 250 грн
Знайдено 2 клініки

Сб
Альона
Доброго дня саме чарівніша клініка яку б я чула найпрекрасніші врачі атмосфера гарна врачі уважні заботливі дівчатка такі молоді але молодці вони допомагають бути здоровими хай бозінька вас береже дівчатка дуже рекомендую клініка Вікторія
Саша
Был в клинике - все понравилось. От сервиса до назначения доктора. Спасибо!
Надя
Була моїм лікарем ще вТернополі.Дякуючи їй і клініці в якій вона працювала у мене є 9-річний син
Юля
Марущак Елена Васильевна Дуже хороший ликарь і людина Дай Бог ей здоровья
Клініка генетики репродукції "Вікторія" створена в 2007 році, займається лікуванням безпліддя, працює в області репродуктивних технологій. Фахівці центру ведуть активну науково-практичну діяльність, мають високий рівень професійної підготовки.
4,3
Київ вул. Герцена, 17/25
м.Лукьяновская 16 7 м.Дорогожичи 21 8 м.Тараса Шевченко 41 14
Спеціалізацією «Клініки Апаратної Косметології» СіАйСі є естетична медицина. Центр спеціалізується на проведенні діагностичних, фізіотерапевтичних, гінекологічних процедур. Клініка забезпечена сучасною апаратною базою для виконання всіх процедур (техніка COMPEX, VIDA, Medilab тощо). Персонал гарантує пацієнтам повну анонімність.