Сторінка 4. Клініки в Києві (Святошинський район) (відкриті по сб. клініки)

Знайдена 61 клініка

Сб Нед Цілодобово
Світлана
Ангеліна Іванівна - це супер спеціаліст, вже три роки разом з нею і я можу сміливо сказати, що за нею готові їхати на любий куточок Києва ❤️
Анастасія
Сьогодні з донькою відвідали Медичну студію. Дуже все швидко, з розумінням, познайомились з Сімейним лікарем та педіатром. Нам сподобався наш візит)))) Лікар з великим досвідом, може зробити багато цікавих і корисних порад! Рекомендую!
Галина
подруга порадила звернутися до її косметолога, дала контакти. їздити мені дещо далекувато, але результат настільки класний, що це не проблема
Вита
После того, как стала ходить на косметологические процедуры к Неле Константиновне, моя кожа стала более эластичной и упругой, изменился цвет кожи, она стала более здоровой. Рекомендую этого специалиста всем, кто имеет проблемы с кожей.
в клініці 3 лікарі
Київ пр-т Перемоги, 67-А
м.Нивки 2 м.Берестейская 5
Медична студія Dr. Anhelina - клініка дружнього типу на Нивках. Лікарі клініки ведуть амбулаторний прийом хворих. Є послуга «онлайн-роз'яснення лікаря». Є послуга «консультація лікаря вдома». Прийом веде терапевт/сімейний лікар, педіатр та дієтолог. Ласкаво просимо! Медична студія Dr. Anhelina - клініка, яка заснована у 2022 році. Ми - команда молодих та ініціативних лікарів.
в клініці 1 лікар
Київ вул. Академіка Єфремова, 19 А (вхід з двору, салон краси Overage)
м.Академгородок 10 4 м.Житомирская 29 5
Кабінет косметолога Яременко Нелі Костянтинівни надає широкий спектр послуг в області косметології.
  • Консультація косметолога 350
  • Консультація косметолога (при проходженні процедур)
  • Біоревіталізація (обличчя, шия, декольте) от 1 500
  • Контурна пластика (гіалуронова кислота) от 2 300
  • Ботулінотерапія (лоб, міжбрів'ї, зона "гусячих лапок", підняття брів) 1 500
Працює з
Ср: 10:00-20:00 Пт: 10:00-20:00 Сб: 10:00-20:00
Київ вул. Академіка Єфремова, 11 (пов. 1, каб. 117)
м.Академгородок 6 1 м.Житомирская 27 4
Медична лабораторія Діомед.Т на Академмістечку пропонує пацієнтам широкий перелік досліджень.
в клініці 6 лікарів
Київ с. Софіївська Борщагівка, вул. Академіка Шалімова, 65 А
р.Святошинский
Дитяча клініка MALI (Малі) на Софіївській Борщагівці спеціалізується на наданні широкого переліку лікувально-діагностичних послуг для дітей та підлітків. Медичний заклад працює за такими напрямками: педіатрія, терапія, неврологія, масаж, вакцинація, імунологія, хірургія, кардіологія, логопедія. У клініці також можна записатися на консультацію до ортопеда, отоларинголога, психолога, фізіотерапевта і ендокринолога.
Київ вул. Петра Чаадаєва, 2 В
м.Академгородок 46 6 м.Святошин 37 7
Сімейна клініка, що надає широкий спектр послуг в сферах педіатрії, неврології, гінекології, дитячої кардіоревматології та алергології, обстежень. У закладі можна зробити УЗД, кардіограму, а також скористатися послугами висококваліфікованих масажистів, які працюють як в косметичному, так і в лікувальному напрямку.
Київ вул. Туполєва, 19
м.Сырец 42 6 м.Святошин 49 7 м.Нивки 49 7
Медичний центр МЕДКЛАССІК — це спеціалізована установа, що надає послуги за кількома профілями. Основне поле діяльності — терапія наркотичної залежності і лікування психіатричних розладів. Досвідчені фахівці працюють з пацієнтами будь-якої складності, надаючи комплексну підтримку.
Працює з
Вт: 09:00-17:00 Ср: 09:00-17:00 Чт: 09:00-17:00 Пт: 09:00-17:00 Сб: 09:00-17:00
в клініці 1 лікар
Київ вул. Феодори Пушиної, 30/32
м.Житомирская 6 2 м.Академгородок 15 5
Багатопрофільний центр сімейної медицини "Family Care" надає послуги в області гомеопатії, сімейної терапії, стоматології, косметології, рефлексотерапії, масажу. У медцентрі працюють лікарі вищої кваліфікаційної категорії.
Київ бул. Академіка Вернадського, 4
м.Святошин 12 6 м.Житомирская 15 5
Спеціалізована клініка "Сімейна стоматологія" надає широкий спектр рішення стоматологічних проблем. Крім того, в клініці можна отримати послуги з медичної косметології.
Київ вул. Машинобудівників, 2 В (оф. 202) , смт. Чабани
р.Святошинский
Спеціалізована клініка "Стоммакс-К" займається усуненням проблем стоматологічного профілю. Основні напрямки роботи — терапевтична стоматологія, ендодонтія, лікування тканин пародонту, ортопедична стоматологія, ортодонтія, а також хірургічна стоматологія.
Київ б-р Руденка (Кольцова), 13
м.Житомирская 60 10 м.Теремки 17
Медичний центр "Клініка імені Гальченко В.В." на Борщагівці створений в 2004 році як частину мережі однойменних поліклінік, спеціалізується на медогляді іта видачі супровідної документації.