Сторінка 4. Промивання лакун піднебінних мигдалин в Києві (відкриті по нед. клініки)

6,0
Знайдена 101 клініка

Сб Нед Цілодобово
Людмила
Хороший лікар. Уважна, ретельно проводить огляд. Отримали відповіді і рекомендації на всі свої запитання. Рекомендую.
Алексей С.
Алексей Петрович оперировал и спас нашего сына. Пренатально обнаружили опухоль средостения, близко к сердцу. С первой минуты жизни ребенка, с родильного зала, и до выписки из больницы после операции (а это больше четырех месяцев) Алексей Петрович все время был рядом с нами. Не только проводя лечение, манипуляции и организацию процесса, но и решая попутно все текущие проблемы с пребыванием в реанимации, в стационаре, прохождения лечения у других специалистов, постоянно лично контролируя состояние ребенка и находя в себе силы поддерживать также и родителей. Профессионализм, организация, человечность и порядочность. Операция прошла успешно, опухоль оказалась доброкачественной, ребенка спасли. За что мы всегда будем благодарны Алексею Петровичу.
Алексей
Яна
Обращалась не раз мне очень нравится подход к ребёнку и доченька любит Диану Ивановну,до этого ходили в поликлинику сразу антибиотики и савдеп терапия,а у Дианы Ивановны современные методы.
6,7
Київ просп. Берестейський, 65 Д
м.Нивки
Медичний центр «ОМП МЕД» - це медичний центр, в якому кваліфіковані спеціалісти нададуть якісну і професійну медичну допомогу дорослим та дітям. Дорослі можуть отримати консультативно-діагностичні послуги з терапії, хірургії, урології, отоларингології, онкології, мамології. Дітям надасть допомогу педіатр та отоларинголог. У нас ви можете зробити електрокардіограму, швидкі діагностичні тести, щеплення та маніпуляції. Якщо у вас нема можливості відвідати наш центр, наші спеціалісти приїдуть до вас додому, або можуть надати онлайн-консультацію. Лікарі в роботі застосовують доказову медицину, дотримуються клінічних протоколів з урахуванням індивідуальних особливостей кожного пацієнта. Безперервний професійний розвиток наших фахівців дає можливість надавати високоякісні послуги. При відвідуванні нашого центру ви відчуєте комфортну атмосферу та турботливе ставлення. Є доступ для маломобільних груп населення. Приймають лікарі: Гребенюк Людмила Васильевна, Лисак Сергей Анатольевич
  • Промивання лакун мигдаликів 650
6,4
Київ вул. Марічанская, 9
м.Васильковская 13 3 м.Голосеевская 13 4
Спеціалізований медичний дитячий центр "Педіатр і Я" заснований в 2012 році. Основний напрямок це медична допомога дітям з народження, реабілітація малюків з різними патологіями: неврологічними, ортопедичними та ЛОР.
  • Промивання лакун мигдаликів 820
Сб: 09:00-18:00 Нд: __:__-__:__
6,2
Київ вул. Старонаводницька, 13 (прим. 126 В в бук.А, секція Д)
м.Печерская 6 5 м.Зверинецкая 14 10 м.Дворец Украина 31 17
Медичний центр «Здравиця» — це сучасна клініка сімейної медицини, що поєднує діагностику, ендоскопію, малоінвазивної хірургію і травматологію, естетичну косметологію і фізіотерапію. Консультативне відділення включає сімейну терапію, педіатрію, кардіологію, неврологію, ендокринології, акушерство та гінекологію, урології, отоларингологію, офтальмологію і гастроентерологію. Тут представлені кваліфіковані фахівці, що ведуть лікування широкого спектру захворювань.
Київ вул. Сергія Данченка, 32 Б , Куренівка
м.Почайна 68 15 м.Оболонь 68 12 м.Сырец 42 14
Доктор Хоум (Doctor Home) - центр здоров'я для всієї родини. Кожен пацієнт може отримати висококваліфіковану медичну допомогу вдома, в клініці або онлайн. Doctor Home надає послуги для всієї родини - як для дітей в перший рік життя, так і для осіб поважного віку.
  • Промивання лакун мигдаликів (після призначення лікаря клініки) 500
Київ вул. Княжий Затон, 9
м.Осокорки 7 1 м.Позняки 9 8
Київська ЛОР клініка "Амріта" спеціалізується на лікуванні захворювань носа, вух і горла. Фахівці клініки надають послуги наступних категорій: відновлення слуху; комплексна діагностика; лікування різних ЛОР-патологій; усунення хропіння; консультації лікарів: отоларинголога; психотерапевта.
  • Промивання мигдаликів 400
  • Промивання мигдаликів апаратом «Тонзилор» 450
Київ вул. О. Пчілки, 2
м.Позняки 28 4 м.Харьковская 41 7
Київська клініка "Гармонія здоров'я" спеціалізується на наданні гінекологічної допомоги, хірургічних операціях, косметології та гастроентерології.
  • Промивання лакун мигдалин 580
Київ вул. Дмитра Багалія 4
м.Черниговская 19 3 м.Дарница 18 5
Спеціалісти клініки доктора Чорномиза спеціалізуються на еферентній терапії, проводять виведення з організму токсинів, отрут і хімікатів. Пацієнтам надаються медичні послуги наступних категорій: консультації уролога, дерматолога, гінеколога, хірурга, гастроентеролога, терапевта, сімейного лікаря, нарколога. Також в клініці проводиться комплексне діагностичне обстеження.
6,0
Київ вул. Гарматна, 38 Б
м.Берестейская м.Шулявская
Медичний центр «Владімед-Ритм» пропонує широкий спектр послуг для пацієнтів, діагностику та лікування різних захворювань організму. Центр працює за сучасними медичними стандартами, забезпечуючи індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Тут можна отримати консультацію лікаря, пройти необхідні обстеження та отримати рекомендації щодо лікування.
  • Промивання лакун мигдалин 470
Київ вул. Ломоносова, 71 В
м.Выставочный центр 10 3 м.Ипподром 17 4
МЕДІЦЕНТР Україна спеціалізується в області отоларингології, офтальмології та неврології. Тут приймають дітей і дорослих. Приймає лікар: Внукова Марина Александровна
Київ вул. Антоновича, 14 Б
м.Площадь Украинских героев 7 9 м.Дворец спорта 11 8
Медичний центр "Дентал Верді" займається діагностикою та лікуванням захворювань за спеціальностями стоматологія, отоларингологія, косметологія для дорослих і дітей.