Щеплення від правця в Києві (метро Оболонь) (відкриті по сб. клініки)

7,0
Знайдено 3 клініки

Сб Нед
Ганна Михайлівна
Все чудово, супер, на такому рівні, що я не очікувала, дуже велика подяка Іванні Миколаївні. Провели консультацію, повний огляд, промивання, призначене лікування.Дякуємо лікарю, все відмінно, чудово, все як треба.
Бурлак Надія Борисівна
Сервісом дуже задоволена. Вічливий персонал, досвідчений лікар. Все вчасно і без затримок.
ІННА
Драган Марія Михайлівна, це найкращий у світі лікар!
Зоя Борисовна
Хочу поблагодарить коллектив клиники Doktor Home за их самоотверженный труд. Мы с мужем перенесли ковид, а помощь в выздоровлении врачей и медсестёр огромна.Было не только тщательное обследование каждого из нас. Капельницы,медикаменты, постоянный контроль давления, кардиограммы и пр. Иногда им приходилось приезжать поздно вечером, не считаясь с личным временем. Все было поставлено на наше полное выздоровление. И хочу отметить не только истинный профессионализм, но и такт, теплоту, исходящие от этих прекрасных людей в белых халатах. Низкий поклон Марии Михайловне Драган, Наталье Ивановне Деркач. У вас действительно надежные руки.
Мережа клінік Viva
Київ вул. Автозаводська, 99/4
м.Оболонь м.Героев Днепра
Клініка Viva на Автозаводській – це НОВА багатопрофільна клініка в сім’ї мережі клінік Vivа де гармонічно поєднаний багаторічний досвід, найкращі спеціалісти, передові технічні розробки та комфортні умови для кожного клієнта.
6,1
Київ вул. Родини Крістерів 18/6 , Куренівка
м.Почайна 68 15 м.Оболонь 68 12 м.Сырец 42 14
Доктор Хоум (Doctor Home) - центр здоров'я для всієї родини. Кожен пацієнт може отримати висококваліфіковану медичну допомогу вдома, в клініці або онлайн. Doctor Home надає послуги для всієї родини - як для дітей в перший рік життя, так і для осіб поважного віку.
  • АДС-М-Біолік (анатоксин дифтерійно-правцевий очищений) 150
  • АС (анатоксин правцевий) 400
Добробут
6,1
Київ пр. Івасюка, 16 В
м.Оболонь 19 4 м.Минская 14 6
Поліклініка для дітей і дорослих "Добробут" на Оболоні — установа, що надає широкий спектр медичних послуг. У клініці можна записатися на прийом до судинного хірурга, проктолога, уролога, офтальмолога, педіатра, ЛОР-лікаря, травматолога та інших фахівців.