Сторінка 2. Лазерне видалення папілом в Києві (відкриті по сб. клініки)

Сб Нед
Надія
Тільки позитивні відгуки про клініку,персонал,лікарів,обслуговування)протягом 5 років користуюсь послугами клініки і завжди задоволена)) Тішить,що працюють тільки досвідчені лікарі) і ціни =якості послуг
Светлана
Я дуже вдячна Віталію Дмитровичу і Наталії Миколаївні за професіоналізм.Ввесь колектив чуйний.Низький уклін за вашу працю!
Светлана
Найкраща клініка лазерних технологій у Львові!
Наталия Д
Очень благодарна Вам, Виталий Дмитриевич. Вы просто маг. Всегда знала, кроме Вас никто не поможет. Профессионализм несравненный на самом высшем уровне! Благодарю от всей семьи!.
6,1
Київ вул. Дмитра Багалія 4
м.Черниговская 19 3 м.Дарница 18 5
Спеціалісти клініки доктора Чорномиза спеціалізуються на еферентній терапії, проводять виведення з організму токсинів, отрут і хімікатів. Пацієнтам надаються медичні послуги наступних категорій: консультації уролога, дерматолога, гінеколога, хірурга, гастроентеролога, терапевта, сімейного лікаря, нарколога. Також в клініці проводиться комплексне діагностичне обстеження.
  • Лазерне видалення папілом (1 утв.) от 600
Київ вул. М. Максимовича, 3Д
р.Голосеевский
Медичний центр лазерної епіляції та косметології «Медіостар» допомагає пацієнтам у галузі дерматології та косметології.
  • Видалення вірусних папілом (ділянка розміром з долоню до 7 шт) 500
  • Видалення папілом (1шт.) 400
Київ вул. Велика Китаївська, 10а
м.Демеевская 17 4 м.Голосеевская 30 16 м.Выдубичи 39 15
Медичний заклад "Топ Лазер" проводить великий спектр косметологічних послуг з використанням лазерної техніки. Центр відвідують як чоловіки, так і жінки. Відвідувачі тут можуть поправити здоров'я, пройти омолоджуючі процедури або усунути естетичні недоліки.
Київ пр-т Володимира Івасюка, 20
м.Минская 11 2 м.Оболонь 20 4
Багатопрофільний медичний центр "МедЛайн" пропонує пацієнтам широкий вибір послуг з діагностики захворювань, консультації фахівців з різних напрямків. Медичний центр має доросле та дитяче відділення.
Київ пр. Петра Григоренка, 3 Б
м.Харьковская м.Осокорки м.Позняки
Сімейний центр здоров’я «Ольвиця» пропонує: Індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Сучасне обладнання експертного класу. Широкий спектр послуг: консультації лікарів, діагностика, лікування, профілактичні огляди та вакцинація. Прозоре ціноутворення та комфортна атмосфера. Ваше здоров'я – наш пріоритет!
  • Видалення папілом 1 шт неускладнена Ербій 400
  • Видалення папілом 1шт ускладнена Ербій 600
  • Видалення папілом в складних анатомічних зонах 1 елемент ( обличчя, повіки, пахова ділянка, слизові) Ербій 450
  • Видалення папілом пакетом в зоніі шиї Ербій 2 400
  • Видалення папілом в зоні декольте пакетом Ербій 3 100
Київ вул. Кловський узвіз, 7, БЦ Карнегі
м.Кловская 7 2 м.Арсенальная 13 4 м.Днепр 39 13
Медичний центр і СПА Bellezza (Белеза) надає пацієнтам широкий перелік послуг в області естетичної медицини. Провідні напрямки діяльності клініки - косметологія і дерматологія, дієтологія, гомеопатія, психологія, масаж, остеопатія, фізіотерапія і рефлексотерапія. Приймає лікар: Гординская Ольга Иосифовна
  • Видалення папілом (ресничний край, статеві органи) 600
  • Видалення множинних папілом от 500
Київ вул. Січових Стрільців 44
м.Площадь Независимости 37 9 м.Лукьяновская 21 6
Аура – ​​це прогресивна клініка пластичної, лазерної хірургії та дерматокосметології з 10-річним успішним досвідом роботи з клієнтами. У нашому арсеналі є єдиний в Україні апарат VASER для ультразвукової ліпосакції. У клініці працює високопрофесійна команда фахівців – пластичних хірургів, анестезіологів, гінекологів, дерматологів, косметологів, професіоналів у корекції недоліків тіла та покращення зовнішності людини.
4,7
Київ вул. Ростиславська, 11Б
м.Лукьяновская 16 4
3,7
Київ вул. Шепелева, 5
м.Политехнический институт 60 36 м.Шулявская 60 35
Клініка лазерної та клітинної медицини на Шепелева Кулейсер Клінік (Coolaser Clinic) — сучасний медичний заклад, що спеціалізується на естетичній косметології. Основні напрямки роботи клініки: пластична хірургія, лазерна хірургія, косметологічні процедури та масаж.
3,7
Київ м. Вишневе, вул. Європейська, 30 А
Медичний центр «Мед Імпульс» — це лікувально-діагностичний заклад, який надає кваліфіковану медичну допомогу кожному пацієнту професійного рівня за доступними цінами. Ми використовуємо в нашій роботі новітнє обладнання, що дозволяє нам гарантувати високу ефективність діагностики та лікування.