Аналіз на С-пептид в Києві (метро Кловська)

Аналіз на С-пептид «Диаген (Diagen), лаборатория на Леси Украинки» 264 грн
Знайдена 1 клініка

Сб Нед

Все очень понравилось.Вежливый персонал. Уютно и чисто. Рекомендую!

Ответ от клиники:

Марина, добрый день!

Спасибо за отзыв! Нам важно знать, какое впечатление остается у наших клиентов от посещения лаборатории. Спасибо за высокую оценку нашей работы. Будь здоровы!

Київ бул. Лесі Українки, 11
м.Печерская 6 3 м.Кловская 12 5
Диаген (Diagen) — це лабораторія, яка розташувалася на Лесі Українки. Основний напрямок діяльності — дослідження та наукові розробки в галузі молекулярної генетики та діагностики. Лабораторія спеціалізується на проведенні комплексних аналізів. На її території використовуються сучасні реактиви, що є гарантом отримання точного результату в стислі терміни.

Аналіз на С-пептид в лікарнях в інших районах Києва

8,2
Київ вул. Пимоненка, 10 А
м.Лукьяновская 10 25
Медичний центр «Медікал Град» в Києві - клініка, яка надає пацієнтам широкий перелік медичних послуг. В установі ведуть прийом ультразвукові діагности, масажисти, урологи, андрологи, терапевти, кардіологи, гінекологи і гастроентерологи. Також можна записатися на консультацію до мамолога, сімейного лікаря, ендокринолога, невролога та ревматолога.
Центр женского здоровья
9,1
Київ ул.Бориса Гмыри, 16
м.Позняки 14 4
Спеціалізована клініка «Хелена» - це медичний заклад, який профілюється на гінекологічних захворюваннях жінки та на моніторингові жіночого здоров’я. У ньому працюють досвідчені гінекологи, спеціалісти з ультразвукової діагностики та професіонали лабораторних аналізів.
  • З'єднуючий пептид (С-пептид) 180
Київ вул. Володимира Винниченка, 14
м.Лукьяновская 19 5 м.Контрактовая площадь 34 15
Медична клініка «Дерматовенерологія» - це багатопрофільний медичний центр, в якому надається широкий спектр послуг. У медичному закладі працюють фахівці з десятьох медичних дисциплін: акушери-гінекологи, урологи, проктологи, дерматовенерологи, невропатологи, гастроентерологи, терапевти, кардіологи, ендокринологи, спеціалісти з функціональної та ультразвукової діагностики.
  • С-пептид 185
Працює з
Вт: 08:00-19:30 Ср: 08:00-19:30 Чт: 08:00-19:30 Пт: 08:00-19:30 Сб: 09:00-16:00
Київ вул. Раїси Окіпної, 5 , Левобережний масив
м.Левобережная 6 6 м.Дарница 24 5
Клініка АКСІМЕД — це клініка сучасної неврології. У медустанові надаються лікувальні, діагностичні та реабілітаційні послуги.
  • С-пептид 500
  • С-пептид, глікозильований гемоглобін 600
Працює з
Пн: 09:00-20:00 Вт: 08:00-20:00 Ср: 09:00-20:00 Чт: 08:00-20:00 Пт: 09:00-20:00 Нд: 09:00-15:00