Косметичний пілінг в Києві (метро Голосіївська)

Можливо, вас цікавлять лікарі косметологи біля зуп. метро Голосіївська
Косметичний пілінг «Сити Клиника (Сіті Клініка) на Науки» 750 грн
Косметичний пілінг «Люменис на ст. м. Голосеевская» 380 грн
Косметичний пілінг «Top Laser (Топ Лазер)» 390 грн
Косметичний пілінг «Слим (Slim), центр эстетической медицины на м. Голосеевкая» 2000 грн
Знайдено 4 клініки

Сб Нед
Марʼяна
Нещодавно хлопець видаляв папілому на голові в клініці Топ Лазер і залишився дуже задоволений. Лікарі професійні та уважні, все чітко пояснили і процедура пройшла швидко та майже безболісно. Додатково дякую Людмилі за проявлених індивідуальний підхід. На 7-й день кірка вже зійшла, і на цьому місці на кінець другого тижня вже почало рости волосся. Результат чудовий – папілома зникла, а шкіра швидко зажила. Дякую персоналу клініки за професійну роботу і доброзичливе ставлення. Рекомендую!
Марина Н.
Була сьогодні на прийомі: все пройшло досить легко і комфортно. Спеціаліст зуміла пояснити все лаконічно: з твердою впевненістю можу стверджувати, що компетентна у своїй справі. Побільше б таких відкритих і чуйних лікарів! Рекомендую!
Володя
Лікар сподобався саме тим, що дуже зрозуміло мені все розповіла і пояснила яка у мене проблема. Була у лікаря перший раз, і залишилася у захваті від роботи фахівця. Цього спеціаліста, мені рекомендували пацієнти, які вже були у лікаря.
Maryna
Все було чудово, все добре. Всім задоволені. Ставлення лікаря, і сам візит пройшли на всі сто відсотків відмінно. Фахівець добрий, уважний, все пояснив, призначив аналізи. Професіонал своєї справи. Неодмінно прийдемо ще! Дякую лікарю!
Сити Клиника
6,1
Київ пр-т Науки, 30
м.Демеевская 21 9 м.Голосеевская 24 9 м.Выдубичи 40 17
Спеціалізована профільна сучасна "Сіті Клініка" працює в трьох основних напрямках медицини: ендокринологія, гінекологія та репродуктологія, хірургія одного дня.
  • Пілінг мигдальний 750
  • Пілінг азелаїновий 800
  • Пілінг саліциловий 750
  • Пілінг меланостоп 800
  • Пілінг Джеснера 800
Київ вул. Велика Китаївська, 10а
м.Демеевская 17 4 м.Голосеевская 30 16 м.Выдубичи 39 15
Медичний заклад "Топ Лазер" проводить великий спектр косметологічних послуг з використанням лазерної техніки. Центр відвідують як чоловіки, так і жінки. Відвідувачі тут можуть поправити здоров'я, пройти омолоджуючі процедури або усунути естетичні недоліки.
4,4
Київ пр-т Голосіївський, 74
м.Голосеевская 1 10 м.Демеевская 13 2 м.Васильковская 19 8
Профільний центр «Люменс» спеціалізується на косметологічних і фізіотерапевтичних процедурах із застосуванням високотехнологічних апаратів. У результаті процедур, проведених у центрі «Люменіс», поліпшується кровотік і лімфоток, прискорюється виведення токсинів, омолоджується шкіра, знижується вага, коригується фігура, зникають набряки, підвищується тонус шкіри, зменшується целюліт, поліпшуються трофічні і обмінні процеси в м'язах і тканинах.
3,7
Київ вул. Голосіївська, 13 А