Сторінка 5. Клініки в Києві (Дарницький район)

Лопата Анна Петрівна
Карпова Наталія Олександрівна
Все чудово
Юлія
Багато невдалих спроб завагітніти було до того як потрапила до лікаря Адвени Вікторії Вікторівни, потрапила випадково, спочатку прийшла до Котлика В.В., він направив до лікаря, який дуже добре розбирається в гормонах. Дорога до вагітності була непроста, але ми з Вікторією Вікторівною не опускали руки і не падали духом. То ж аналіз ХГЧ на цей раз позитивний. Вікторія Вікторівна завжди мене підтримувала, завжди була зі мною постійно на зв‘язку і зараз теж, з розумінням до всього відноситься. Я раджу цього лікаря всім майбутнім мамам, тому що Господь творить чудеса руками лікарів. Вікторія Вікторівна, бережіть себе, будьте щасливі, я Вам бажаю великого жіночого щастя, Ви потрібні таким як я, Ви непросто прийшли на цю землю, той шлях, який ми пройшли разом- це велика праця і колосальні знання в галузі репродуктологіі. Дуже щиро дякую Вам, дякую помічниці Варварі Олександрівній і працівникам всієї клініки!
Лаборатория на высоте ул. Бажана,12. Администратор, Марина-вежливая. Мед. сестра, Анна-заботливо относится к больным. У меня проблемные вены( после химии), хожу только к Анне, так как только эта замечательная девушка может взять кровь.Не первый раз хожу, продолжайте в том же духе ! Большая просьба к руководству, не меняйте мед.персанал так часто, так как очень есть привыкание к одной медсестре, которая знает подход. Сегодня я очень обрадовалась, когда увидали Анну. Спасибо за хорошо подобранный персонал!
сеть медицинских центров "Мати та дитина"
Акції
в клініці 11 лікарів
Київ вул. Юрія Литвинського (Російська), 54/15
м.Бориспольская 42 8 м.Черниговская 13
Клініка "Мати та дитина" - це спеціалізований медичний центр, у якому проводиться робота щодо збереження репродуктивного здоров'я. Почав функціонувати у 2011 році. Основним вектором діяльності клініки є допоміжні репродуктивні технології.
  • Атаралгезія (знеболювання фентанілом) 2 300
  • Rotavirus, антиген в калі (якісне) 660
  • Співвідношення sFLT-1/PLGF (Roche) у ІІ та ІІІ триместрах вагітності: cкринінг та діагностика прееклампсії. - 19 т.в.+ 0 дн.- 37 т.в.+ 6 дн. 2 310
  • ПЛР. Trichomonas vaginalis (секрет простати, якісне) 580
  • ANA. SmDP-S, антитіла IgG 550
Днепролаб
Київ пр-т Бажана, 12
м.Осокорки 10 1 м.Позняки 11 5
У відділенні за адресою проспект Бажана, 12 проводяться всі види ультразвукових досліджень, приймаються всі види лабораторних досліджень крові, гінекологічних та урологічних мазків, аналізи калу і сечі.
  • Альбумін 126
  • Комплексне дослідження для виявлення антитіл до антигенів гельмінтів (токсокар, описторхисів, трихінел, ехінококів, лямблій) 1 350
  • Альфа-амілаза, ліпаза 225
  • Дослідження на малярію: діагностика P.falciparum, P.vivax, P.ovale, P.malariae (експрес-тест) 243
  • Сечова кислота 135
Київ вул. Драгоманова 40 Г , Позняки
р.Дарницкий
Центр здоров'я і технологій довголіття AgeFree надає сучасні чек-ап послуги, такі як визначення пульсових зон і VO2MAX, управління вагою, кардіо-контроль, фітнес-тест. Також в центрі можна отримати друк цифрової Карти здоров'я, а також пройти консультацію дієтолога.
  • Повне функціональне дослідження (1,5 год) 4 700
  • Лабораторне дослідження Панель Open Longevity AgeFree (20хв) 3 400
  • Повне функціональне дослідження + Лабораторне дослідження, 2 години 6 400
в клініці 12 лікарів
Київ вул. Урлівська, 40
м.Осокорки 26 9 м.Позняки 27 8
Спеціалізований медичний центр "Клініка Доброго Доктора" займається веденням чоловічого і жіночого статевого здоров'я.
  • Belotero Intense Lido 1ml (з лідокаїном) (усунення та корекція глибоких зморшок шкіри (носо-губні, зморшок "маріонетки"), векторний ліфтинг обличчя) 9 800
  • Альфа-фетопротеїн (Alpha-1-Fetoprotein, AФП, AFP) 264
  • Коронавірус SARS-CoV-2 (COVID-19), антитіла IgG 242
  • JuvedermVolift 1ml (усунення та корекція глибоких зморшок шкіри (носо-губні, зморшок "маріонетки"), векторний ліфтинг обличчя) 8 000
  • Антиген плоскоклітинної карциноми (TA-4, SCCA) 506
Київ вул. Урлівська, 13 , Позняки
м.Осокорки 24 6 м.Позняки 23 6
Реабілітаційний центр "Таврос Плюс" займається відновленням здоров'я, втрачених функцій організму у дітей, підлітків і дорослих без медикаментозного або оперативного втручання.
  • Ріста-ЕПД обстеження з визначенням часу експозиції на ОЛМ-КВЧ 250
  • Скенар - експертиза 300
  • ЛНК "Аделі" - комплекс (першого дня) 400
  • Скенар - тонизування 50
  • ЛНК "Аделі" - процедура 300
в клініці 1 лікар
Київ вул. Бориса Гмирі, 12 Б
м.Позняки 14 6 м.Осокорки 15 3
Приватний косметологічний кабінет «Естетика» існує з 2000 року, спеціалізується на різних новітніх методиках оздоровлення та омолодження шкіри обличчя та тіла.
  • Ін'єкційна контурна пластика
  • Усунення мімічних препаратом Ботулотоксин тип А
  • Біоревіталізація (ін'єкційна терапія) шкіри
  • Біоармування і векторний ліфтинг
  • Мезотерапія (ін'єкції вітамінів)
Cеть клиник "Визиум"
в клініці 4 лікарі
Київ вул. Анни Ахматової, 31
м.Позняки 17 6 м.Осокорки 25 7
13 діагностично-хірургічних центрів в Україні. Найбільша мережа сучасних офтальмологічних центрів у Києві. Ми надаємо всі види офтальмологічних послуг, діагностуємо та лікуємо будь-які захворювання очей у дорослих та дітей. У нашій команді понад 70 професійних лікарів офтальмологів, найкращі хірурги та наукові медичні співробітники. Всі центри розташовані у зручних локаціях та оснащені сучасним обладнанням провідних виробників. Наявність професійних оптик біля центрів дозволяє надати кваліфікований підбір оптичної корекції під наглядом лікаря-офтальмолога за індивідуальними показниками зору кожного пацієнта. В оптиках представлено 50 світових виробників оправ та понад 5000 моделей окулярів.
  • Повне офтальмологічне обстеження та консультація лікаря 1 390
  • Повне офтальмологічне обстеження та консультація лікаря для дітей 1 250
  • Повне офтальмологічне обстеження та консультація лікаря для пенсіонерів 850
  • Повне офтальмологічне обстеження та консультація лікаря для інвалідів та інших пільгових категорій 1 250
  • Повне офтальмологічне обстеження та консультація лікаря для осіб, що мають статус ВПО ( внутрішньо переміщених осіб) 1 100
Сеть Агапит
в клініці 13 лікарів
Київ вул. Олександра Мишуги, 2
м.Позняки 7 2 м.Харьковская 11 4
Багатопрофільний "Медичний центр Агапіт" на м. Позняки, філія сучасної мережі установ охорони здоров'я, надає діагностичні, лікувальні та лікувально-реабілітаційні послуги дорослим і дітям.
  • Безшовна пластика статевих губ 7 150
  • Пластика статевих губ 7 700
  • Лазерна лабіопластика:корекція форми статевих губ (без вартості анестезії) от 8 000
  • Відновлення дівочої пліви 8 800
  • Дефлорація 3 300
в клініці 7 лікарів
Київ наб. Дніпровська, 25
м.Осокорки 15 5 м.Славутич 24 6 м.Позняки 27 6
Спеціалізована клініка "Центр Ізраїльської стоматології" почала функціонувати в 2012 році. Головний пріоритет установи - європейська якість обслуговування. Серед лікарів клініки - фахівці з вченими званнями.
  • Видалення зуба "мудрості" нижнього 6 000
Астра Дент
в клініці 4 лікарі
Київ ш. Харківське, 152
м.Харьковская 31 4 м.Вырлица 31 9 м.Бориспольская 32 8
Клініка Astra Dent (Астра Дент) — це спеціалізований медичний центр, в якому проводиться лікування стоматологічних проблем. Фахівці клініки стажувалися за кордоном.
  • Пакет ендолікування 1 канал (1й та 2й етап) зі збільшуваною оптикою 4 900
  • Тимчасовий абатмент 4 500