Сторінка 7. Біоревіталізація в Києві

Сб Нед
Виктория Биляк
От всего сердца , хочу поблагодарить , врача от Бога , професионала своего дела , Лузан Е.А. Решила мои проблемы , за два приема.
Яна Копильчук
Сюди я зверталася із своєю молодшою дочкою коли вона занедужала. І тут змогли швидко та правильно встановити діагноз та назначили лікування. Після проведеного курсу дочка повністю одужала. Я дуже вдячна лікарям, які тут працюють. Тепер це Наша сімейна клініка.
Зоя Сапко
Перечитав все отзывы, которые пишут об этом медицинский центр, я решила также написать несколько слов в благодарность сотрудникам которые здесь работают. Именно в этом заведении мне смогли поставить правильный диагноз и назначить лечение. После которого с моим здоровьем все наладилось.
Никита Кузнецов
Нещодавно відвідав уролога Олександра Андрійовича Андраковського за рекомендацією друга. Дуже сподобався лікар: молодий, знайом з новітніми методиками діагностики і лікування. Дуже рекомендую лікаря і клініку.
Київ м. Вишневе, вул. Молодіжна, 32 А
Багатопрофільна клініка сімейної медицини "Пульс" надає такі послуги: консультація сімейного лікаря, педіатра, гінеколога, УЗД, отоларинголога, офтальмолога, уролога, кардіолога, ендокринолога, дерматолога, ортопеда-травматолога, хірурга, гастроентеролога, невролога, повний спектр лабораторних аналізів, вакцинації, виклик лікаря додому тощо.
  • Біоревіталізація Z FILL (Германія) Z FILL Refresh
  • БіоревіталізаціяNEAUVIA (Швейцарія) Neauvia Hydro Deluxe
  • Біоревіталізація Aquashine Classik (2 мл) (Корея)
  • Біоревіталізація Aquashine BR (2 мл) (Корея)
  • Біоревіталізація Aquashine BTХ (2 мл) (Корея)
Київ вул. Єлизавети Чавдар, 13 , Осокорки
м.Осокорки 13 3 м.Позняки 15 4
Клініка косметології і дерматології «VIVA ESTE» (Віва Есте) спеціалізується на лікуванні висипань і лікуванні патологій шкіри різної етіології, куди входить й волосиста частина голови. Відвідавши трихолога, ви проведете діагностику внутрішнього стану організму і виявити причину проблемного стану волосся.
Працює з
Вт: 10:00-21:00 Чт: 10:00-21:00 Сб: 10:00-21:00
Моя клиника
Київ вул. Княжий Затон, 21 (оф. 2)
м.Осокорки 10 3 м.Славутич 19 5 м.Позняки 20 6
Багатопрофільний медичний центр "Моя клініка" на м. Осокорки допомагає населенню в діагностиці та лікуванні різних захворювань по 14 направленіям.Современний центр медицини "Моя клініка" на м. Осокорки працює із застосуванням якісного діагностичного обладнання MyLab 50. Ведеться індивідуальний підхід до кожного клієнта. Пацієнти отримують знижки, дисконтні картки, дію різноманітні акційні пропозиції.
Київ вул. Багговутівська, 1 (територія Київської обласної лікарні)
м.Дорогожичи 20 6 м.Лукьяновская 23 8
Інститут Репродуктивної Медицини - медустанова, де надаються послуги з діагностики, попередження та лікування патологій гінекологічної та урологічної сфери. Клініка володіє широким спектром сучасних технологій для терапії безпліддя у чоловіків і жінок.