Сторінка 2. Клініки в Києві (метро Академмістечко)

Фильтр: (Знайдено 22 клініки)
Знайдено 22 клініки

Сортировка
Пациент
Меня зовут Марина Деньга, мне 37 лет я учусь на арт-терапевта, прохожу курс арт-терапии в роботе с зависимостями, занимаюсь благотворительностью, много учусь, читаю, занимаюсь йогой и ....тадам.. вышиваю
Доброго вечора
Сьогодні уже десять місяців, як мій син Тарас знаходиться у вашому ЦЕНТРІ , Він був у мене залежний. Але пройшовши курс лікування став зовсім іншою людиною , головне для мене , тою дитиною, якою був колись ЧУЙНОЮ І СПРАВЕДЛИВОЮ - Він залишився в Центрі, і тепер допомагає іншим людям . А за це все , я хочу подякувати всій команді в центрі що роблять такі добрі справи І до цієї команди увійшов мій Син Здоров'я вам всім і щастя!
Пациент
Доброго дня!Я щиро хочу висловити подяку реабілітаційному центру в,якому лікувався мій син, а саме Олегу Юрійовичу і всьому його персоналу за професійну допомогу і підтримку. В нас відбулися великі зміни в кращу сторону,він став зовсім іншою людиною,появилося розуміння і довіра з ним, почалося нове життя в нього і в нас. Велика подяка Вам і уклін за Вашу допомогу і нелегку працю у спасінні людей. Здоров'я Вам і Божого благословіння.
Пациент
Благодарю всех сотрудников реаб.центра, особенно Олегу Юрьевичу и Игорю Николаевичу в профессиональной помощи моему сыну. С огромной радостью вижу, как за короткий срок, сын становиться другим человеком, все в нашей жизни налаживается. Огромная Вам благодарность,и низкий поклон.
6,1
Київ пр-т Академіка Палладіна, 20
м.Академгородок 8 4 м.Житомирская 14 7
Роса Дент — це ультрасучасна стоматологія, що надає комплексні послуги з терапії захворювань ротової порожнини і зубів. Сучасне технічне оснащення дозволяє отримати максимально достовірний результат і на підставі діагностичних заходів визначити схему лікування.
  • Зняття відбитків, виготовлення КДМ, планування лікування 1 500
  • дивитися весь прайс
в клініці 4 лікарі
Київ вул. Стеценко, 55
м.Академгородок 1 ч. 22 мин 12 м.Сырец 44 8 м.Нивки 32 10
Київ вул. Академіка Єфремова, 11 (пов. 1, каб. 117)
м.Академгородок 6 1 м.Житомирская 27 4
Медична лабораторія Діомед.Т на Академмістечку пропонує пацієнтам широкий перелік досліджень.
Київ вул. Петра Чаадаєва, 2 В
м.Академгородок 46 6 м.Святошин 37 7
Сімейна клініка, що надає широкий спектр послуг в сферах педіатрії, неврології, гінекології, дитячої кардіоревматології та алергології, обстежень. У закладі можна зробити УЗД, кардіограму, а також скористатися послугами висококваліфікованих масажистів, які працюють як в косметичному, так і в лікувальному напрямку.
в клініці 11 лікарів
Київ вул. Ірпінська, 78а
м.Академгородок 12 4 м.Житомирская 20 9
Стоматологічна мережу «МЕД-ДЕО Компані» на Ірпінській надає такі послуги: лікування зубів під мікроскопом, рентген-діагностика останнього покоління, відбілювання зубів, лікування і діагностика карієсу за допомогою високочутливої діагностичної апаратури, лікування ясен апаратом Vector, лікування карієсу і його ускладнень, протезування зубів, виправлення патологій прикусу і положення зубів, видалення зубів і імплантація.
в клініці 1 лікар
Київ вул. Феодори Пушиної, 30/32
м.Житомирская 6 2 м.Академгородок 15 5
Багатопрофільний центр сімейної медицини "Family Care" надає послуги в області гомеопатії, сімейної терапії, стоматології, косметології, рефлексотерапії, масажу. У медцентрі працюють лікарі вищої кваліфікаційної категорії.
4,3
Клініка "Апімед" займається терапією важковиліковних патологій методами традиційної та нетрадиційної медицини.
Київ вул. Депутатська, 23 А
м.Житомирская 14 16 м.Святошин 16 9 м.Академгородок 25 5
Спеціалізований медичний центр "Дана" — це приватна клініка стоматології, яка почала функціонувати в 2009 році. Основна спрямованість установи - забезпечення амбулаторної стоматологічної допомоги.
Київ пр-т Перемоги, 119/121, корп. 2
м.Житомирская 1 5 м.Академгородок 21 3 м.Святошин 24 4
Спеціалізований медичний центр "Відділення ендокринології при АМНУ" - це медичний заклад, який займається діагностування та лікуванням різних патологій, пов'язаних з порушенням гормонального балансу людини.
3,7
Київ пр. Перемоги 136